‘Bitcoin (BTC) gemakkelijk naar hoogste prijs ooit van $28.000’, zegt Max Keiser

Max Keiser ziet bitcoin (BTC) snel naar nieuwe hoogtes vliegen. De prijs van de grootste cryptomunt kan volgens de host van Keiser Report snel richting $28.000 gaan.

Keiser staat al jaren bekend als een vroege investeerder in bitcoin. De Amerikaanse tv persoonlijkheid is naast presentator dus ook actief als belegger.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Een opmerkelijke voorspelling, want we zitten nog niet eens boven de $9.000 voor één BTC. Er zijn nog flink wat barrières te doorbreken voordat we echt in de buurt komen van een nieuwe all time high.

Keiser ziet de huidige dip vanaf $20.000 dan ook als een kleinigheidje. Hij is er van overtuigd dat we lachend terug zullen kijken op deze 'kleine dip'. Dat is misschien wat makkelijk praten voor iemand die al in bitcoin investeerde ver voordat het de huidige prijsrecords vestigde.

Keiser kijkt ook verder. In gesprek met CNBC Crypto Trader laat Keiser ook op de langere termijn enorm veel vertrouwen te hebben in de decentrale cryptomunt. Hij ziet bitcoin de $100.000 per stuk halen, maar wanneer dat is wil hij niet voorspellen. Dat is niet belangrijk volgens hem.

[penci_blockquote style="style-3" align="none" author="Max Keiser"]De timing is niet belangrijk. We gaan elke andere belegging verslaan in de komende tien tot vijftien jaar.[/penci_blockquote]

Het timen van je aankoop is volgens hem van ondergeschikt belang, want volgens hem worden alle andere beleggingen toch wel verslagen. Het is een beetje gechargeerd, maar zijn bericht is duidelijk: koop kleine beetjes bitcoin en stapelen die Satoshi's!

Bitcoin en vertrouwen

Een andere grote partij die veel vertrouwen heeft in een positief koersverloop van bitcoin is Fidelity Investments. Het bedrijf uit Amerika heeft 27 miljoen cliënten en beheert biljoenen (!) aan vermogen.

Fidelity wil met Fidelity Digital Asset Services ook hun slag slaan in de wereld van crypto. Het bedrijf heeft zelfs een hele zaal vol met bitcoin miners staan op hun kantoor in Texas.

Niet iedereen positief

Tone Vays, een bekende contentmaker en derivatenhandelaar voorziet eerst nog een pittige daling voor bitcoin voordat er weer nieuwe hoogtes worden bereikt. In een gesprek met Bitcoin Magazine NL geeft hij aan dat hij nog een terugval verwacht richting $4.000.

Check hieronder het gehele interview.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...