Bitcoin (BTC) update door Misss Bitcoin + Trump, Deutsche Bank en FATF

997 totale weergaven

Het wereldje van bitcoin staat nooit stil. In deze video bespreekt Misss Bitcoin o.a. de volgende zaken:

Miss Bitcoin

Hoi, wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In deze video trappen we af met de Give Away uit naam van Satos.nl. Daarna bespreek ik zoals altijd weer drie zeer belangrijke nieuwsitems.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Te beginnen met nieuws over de aankomende crisis. De rente op staatsobligaties duikt namelijk onder nul en de reversed rentecurve is het onderwerp van gesprek. Dit is immers een zeer belangrijke indicator voor een recessie.

We bespreken hoe staatsobligaties werken en wat dit tot gevolgen heeft voor onze pensioenen en onze koopkracht. Ook komt de boycot van Trump aanbod, wat behoorlijke gevolgen kan hebben voor de prijzen van goederen die van Mexico naar Amerika worden geëxporteerd.

Als klap op de vuurpijl bespreek ik met jullie waarom onze privacy in het geding is en wat de invloed is van de media. Ik ontleed het verhaal over de mysterieuze bitcoin investeerder die 25% van alle beschikbare BTC wil kopen.

Als laatste komen we even terug op het verhaal over de Deutsche bank. De ramptoestand waarin de bank momenteel verkeerd is ook Anthony Pompliano niet ontgaan. Hij komt met een gaaf plan. We sluiten af met de Technische Analyse, want bitcoin ligt er niet zo mooi voor…