Bitcoin Frogs nieuwe rage op bitcoinnetwerk

Bitcoin Frogs nieuwe rage op bitcoinnetwerk

Bitcoin Frogs zijn de meest verhandelde non-fungible token-items geworden in de afgelopen 24 uur. Er is meer dan $2 miljoen in verhandeld met bijna 700 transacties. Het tekent de rage die is ontketend door het Ordinals-protocol. De collectie heeft Bored Apes overtroffen als de meest verhandelde NFT-waar.

Bitcoin Frogs is een collectie van 10.000 digitale verzamelobjecten die voor altijd op bitcoin zullen blijven. Er zullen er nooit meer worden gemaakt.

Ordinals is een Layer 1-protocol dat transacties op het bitcoinnetwerk kan inschrijven met extra gegevens die zijn gekoppeld aan individuele satoshi’s. Het protocol maakt het mogelijk om digitale activa te creëren die op bitcoin zijn gebaseerd en die niet-fungible ("uniek") zijn, zoals NFT’s.

De kikkers hebben nu de verveelde apen overtroffen als de meest verhandelde NFT-verzameling de afgelopen 24 uur. De kikkers waren goed voor 2 miljoen dollar aan handelsvolume, verspreid over bijna 700 transacties. Ter vergelijking: de Bored Ape Yacht Club, de meest waardevolle NFT-collectie ter wereld qua marktaandeel, stond op de derde plaats met een volume van ongeveer $1,3 miljoen, zo blijkt uit gegevens van CryptoSlam!.

In totaal is er voor 5,9 miljoen dollar aan Bitcoin Frogs NFT's verhandeld.

Bitcoin Frogs nieuwe rage op bitcoinnetwerk

Op Twitter zijn er diverse 'experts' die reageren op deze mijlpaal.

Lees meer over:
Bitcoin Blockchain

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties