Bitcoin Frogs nieuwe rage op bitcoinnetwerk

Bitcoin Frogs zijn de meest verhandelde non-fungible token-items geworden in de afgelopen 24 uur. Er is meer dan $2 miljoen in verhandeld met bijna 700 transacties. Het tekent de rage die is ontketend door het Ordinals-protocol. De collectie heeft Bored Apes overtroffen als de meest verhandelde NFT-waar.

Bitcoin Frogs is een collectie van 10.000 digitale verzamelobjecten die voor altijd op bitcoin zullen blijven. Er zullen er nooit meer worden gemaakt.

Ordinals is een Layer 1-protocol dat transacties op het bitcoinnetwerk kan inschrijven met extra gegevens die zijn gekoppeld aan individuele satoshi’s. Het protocol maakt het mogelijk om digitale activa te creëren die op bitcoin zijn gebaseerd en die niet-fungible ("uniek") zijn, zoals NFT’s.

De kikkers hebben nu de verveelde apen overtroffen als de meest verhandelde NFT-verzameling de afgelopen 24 uur. De kikkers waren goed voor 2 miljoen dollar aan handelsvolume, verspreid over bijna 700 transacties. Ter vergelijking: de Bored Ape Yacht Club, de meest waardevolle NFT-collectie ter wereld qua marktaandeel, stond op de derde plaats met een volume van ongeveer $1,3 miljoen, zo blijkt uit gegevens van CryptoSlam!.

In totaal is er voor 5,9 miljoen dollar aan Bitcoin Frogs NFT's verhandeld.

Bitcoin Frogs nieuwe rage op bitcoinnetwerk

Op Twitter zijn er diverse 'experts' die reageren op deze mijlpaal.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...