'Bitcoin is een goede aankoop voordat de FED beleid verandert'

'Bitcoin is een goede aankoop voordat de FED beleid verandert'

De bekende investeerders, ondernemer en schrijver Robert Kiyosaki ziet bitcoin nog altijd als een goede aankoop. "Koop bitcoin, zilver en goud'', zegt hij in een tweet.

Kiyosaki is een bekende in de wereld van beleggen, maar met name in de boekenwereld. De beste man schreef onder andere 'Rich Dad, Poor Dad'. Dit nieuwsbericht gaat alleen over zijn mening. Bovendien weet niemand wanneer de centrale bank van Amerika van gedachte/het beleid gaat veranderen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Naast BTC en edelmetalen ziet Kiyosaki weinig in aandelen. Hij verwacht een verdere daling voor aandelen, staatsobligaties en vastgoed.

De Federal Reserve is als centrale bank van Amerika momenteel dé partij om in de gaten te houden. Dit jaar zijn ze begonnen met het verhogen van de rente. En dat heeft gevolgen voor financiële markten. Als het beleid verandert, en er een beweging wordt gemaakt naar minder grote stijgingen in de rente, dan ziet Kioysaki kansen voor BTC.

Niet alleen de prijs van bitcoin staat ver van een hoogtepunt in dollars. In onderstaande grafieken zie je het koersverloop van zilver en goud de afgelopen 5 jaar.

'Bitcoin is een goede aankoop voordat de FED beleid verandert'

Kioysaki is niet de enige met dit plan. BTC tikte vandaag de prijs van $20.800 aan. Volgens IntoTheBlock werd er ook een groot aantal BTC opgenomen van verschillende beurzen. Het gaat om zo'n 70.000 BTC.

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties