Bitcoin koers volatiel na gerucahten over Bitcoin ETF – Van $28.000 naar $30.000 en terug binnen enkele minuten, is nu Bitcoin kopen verstandig?

De afgelopen uren is de Bitcoin koers flink gestegen, om vervolgens weer te corrigeren naar een iets hoger niveau dan voor de pump. Dit had te maken met de speculatie rondom een mogelijke goedkeuring voor een crypto ETF voor BTC door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Zoals in de tweet hieronder te zien is, werd er door Coin Telegraph bekend gemaakt dat de SEC officieel een Bitcoin ETF heeft goedgekeurd.

Bitcoin Koers Volatiel na Geruchten Bitcoin ETF

Initieel steeg de hierdoor binnen enkele minuten snel van $27.947 tot maar liefst $29.388 met een stijging van bijna 8%.

Zoals hierboven te zien is aan de tweet werden deze geruchten al vrij snel in twijfel gebracht. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat na deze plotse stijging de Bitcoin koers weer terug zakte naar rond de $28.000. Momenteel lijkt de koers weer gestabiliseerd te zijn en zien we nu een stijging van iets meer dan 4,75% over de afgelopen 24 uur.

Bitcoin Koers Verwachting
Bitcoin Koers - Bron: Tradingview

Vrijwel direct nadat het nieuws naar buiten werd gebracht waren er al sceptici over de tweet van Coin Telegraph, waaronder Eric Balchunas, een ETF reporter van Bloomberg.

Hierna werd er door een nieuwsreporter van Fox bekend gemaakt dat het nieuws omtrent de crypto ETF van BlackRock niet correct was.

De nieuwsreporter heeft een direct lijntje via een werknemer van het bellegingsfonds en kon daardoor bevestigen dat de Bitcoin ETF nog niet goedgekeurd is door de SEC.

Nu is natuurlijk de vraag of Bitcoin kopen op dit moment een verstandige keuze is. De Bitcoin koers ziet op dit moment een opleving door de geruchten rondom een crypto ETF, maar maakt dit Bitcoin een goede investering?

Met de volatiliteit van Bitcoin zijn traders op zoek naar andere mogelijkheden die een stijging beter kunnen garanderen. Daarnaast kan een volgende pump in de Bitcoin koers de rest van de markt meenemen in een stijging.

Een nieuwe cryptomunt als Bitcoin Minetrix heeft een sterke verbinding met de Bitcoin koers en zou daarom flink kunnen profiteren van een stijgende koers als de ETF daadwerkelijk goedgekeurd wordt.

Bitcoin Minetrix - Het beste alternatief voor Bitcoin

Na het zien van de Bitcoin koers en door de speculatie rondom de Bitcoin ETF zijn we van mening dat Bitcoin Minetrix het beste alternatief is voor BTC op dit moment.

Het project is een uitstekend nieuw crypto project dat investeerders de mogelijkheid geeft om BTC te minen door middel van een innovatief stake-to-mine protocol. Via dit protocol is het mogelijk om BTC te minen door simpelweg Bitcoin Minetrix tokens aan te schaffen - that's it.

Het project maakt het hierdoor mogelijk voor reguliere investeerders en traders om ook weer Bitcoin te minen. Zonder dat hier allerlei ingewikkelde apparatuur aan te pas komt of er hoge instapkosten aan verbonden zijn.

Bitcoin Koers Volatiel na Geruchten Bitcoin ETF

Via het innovatieve cloud mining platform is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier Bitcoin te minen. Hiernaast zijn de risico's van het project minimaal, is het simpel in gebruik en zijn er ook geen ingewikkelde lock-up periodes.

Momenteel is de presale van het project aan de gang waar de $BTCMTX tokens kunnen worden gekocht voor een aantrekkelijke prijs. 1 $BTCMTX zal $0,0111 kosten, maar dit zal in de volgende fase verhoogd worden, waardoor vroege investeerder zullen kunnen rekenen op een hoger rendement.

De presale doet het tot nu toe erg goed, waar in totaal al meer dan $1,5 miljoen is opgehaald. Investeerders die interesse hebben in het project kunnen gemakkelijk via de presale website van het project tokens aanschaffen.

Hiervoor is het mogelijk om met zowel ETH, BNB of USDT tokens te swappen voor BTCMTX.

Nu naar de presale van Bitcoin Minetrix!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

GFY elon musk Nieuws
Kan Elon Musk Crypto Wederom Boosten – Tirade Zorgt Voor Pump Nieuwe Crypto GFY Token, Kan Dit Meme Coin Crypto Hype Ontketenen?

Elon Musk heeft het wederom voor elkaar gekregen een hoofdrol te verdienen op het cryptotoneel,...

Nieuws
Wetgevers waarschuwen voor uitrollen digitale pond

Britse wetgevers roepen op tot voorzichtigheid bij de invoering van de digitale pond in de...

Nieuws
Bitcoin Update: Uitbraak en Nieuw hoogtepunt in 2023 met prijs van $39.000

Na weken van anticipatie en geduldig wachten is het eindelijk zover: Bitcoin heeft een opmerkelijke...

Uncategorized
‘Bitcoin president’ van El Salvador doet tijdelijk stap opzij om herkozen te kunnen worden

El Salvador's President Nayib Bukele, bekend om zijn steun aan Bitcoin als wettig betaalmiddel, heeft...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: cruciale rol voor Bitcoin ETF bij adoptie

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer