Bitcoin nu te koop via Apple Pay bij Kraken beurs

Klanten van Kraken kunnen nu bitcoin en andere cryptocurrency’s kopen in de app met Apple en Google Pay.

Bitcoin kopen via je Apple of Google account

Dat meldt de Amerikaanse beurs op haar website. Naar eigen zeggen maar de Kraken app automatisch met je bestaande Apple Pay of Google Pay account.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het eerdere proces was nogal omslachtig. Gebruikers moesten hun stortingsgegevens kopiëren en plakken vanuit hun app om te kunnen internetbankieren.

Jonathon Miller, algemeen directeur van Kraken voor Australië, zegt tegenover CoinDesk dat de gebruikerservaring nu ‘een stuk gebruiksvriendelijker’ is.

Volgens Miller is het simpelweg de volgende stap om cryptovaluta voor een zo’n groot mogelijke groep toegankelijk te maken.

Eerder in 2021 verdubbelde Kraken het aantal handelsparen voor klanten die in Britse pond of Australische dollar willen kopen.

Je kunt in één week tijd een maximum aan $7.500 aan cryptocurrency’s kopen via de Kraken app.

Bitcoin kopen: de tips & tricks

Je wilt bitcoin kopen, maar weet nog niet waar te beginnen.

Bitcoin (BTC) kopen is anno 2021 in principe een fluitje van een cent.
Er zijn tientallen Nederlandse bedrijven waar je terecht kunt voor je
eerste bitcoin aankoop. Toch zijn er enkele aandachtspunten bij je
(eerste) aankoop.

We zetten een aantal tips en tricks voor je op een rij op een speciale bitcoin kopen pagina!

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
AppleBitcoin nieuwsKraken

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...