Bitcoinbeurs in India moet verantwoording afleggen aan toezichthouder

Bitcoinbeurs in India moet verantwoording afleggen aan toezichthouder

Cryptobeurs CoinSwitch ligt onder vuur in India. Niet letterlijk, maar het bedrijf wordt onderzocht wegens het overtreden van de richtlijnen in het land.

Onder andere de kantoren van het bedrijf zijn binnengevallen. Ook de huizen van verschillende directeuren werden bezocht door de lokale organisatie die zich richt op financiële misstanden. Het bedrijf zou zich niet hebben gehouden aan de Foreign Exchange Maintenance Act (FEMA).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit te maken met betalingen accepteren en sturen vanuit het buitenland. Je moet dan, net als in andere landen, in India voldoen aan richtlijnen en regels. Doe je dat niet? Dan heb je de kans dat je wordt gepakt. Bitcoin of cryptocurrency's maken je niet immuun voor gevolgen in de echte wereld.

Verzoeken

Volgens lokale media werd CoinSwitch door meerdere overheidsinstanties benaderd. Tien cryptobeurzen in India liggen momenteel extra onder de loep. Via de handelsplatformen konden schimmige bedrijven naar verluidt zo'n $125 miljoen witwassen.

Lees meer over:
Bitcoin India

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan