Bitcoinmagazine.nl live aanwezig op de Future of Bitcoin Conference 2024 in Antwerpen

320 totale weergaven

De Future of Bitcoin Conference 2024 brengt vandaag crypto-liefhebbers samen in de historische Handelsbeurs van Antwerpen.

Met een uitgebreid programma vol keynotes, workshops en panelgesprekken is dit evenement de perfecte kans om de laatste ontwikkelingen in Bitcoin en blockchain te ontdekken.

En natuurlijk zijn we er ook bij!

Future of Bitcoin Conference 2024

Op deze mooie zaterdag vindt de Future of Bitcoin Conference plaats in de Antwerpen, en komen BTC-enthousiastelingen van over de hele wereld bij elkaar om hun passie en kennis te delen. Het programma bestaat uit keynotes, workshops en panelgesprekken van meer dan 30 experts, met onderwerpen variërend van de nieuwste trends tot de belangrijkste technische ontwikkelingen binnen de crypto-industrie.

Bekende sprekers zoals Tuur Demeester, Jameson Lopp en Gertjan Verachtert delen hun kennis over onderwerpen als de economische impact van Bitcoin, regelgeving en veiligheidsvraagstukken. Naast lezingen op het hoofdpodium zijn er break-out sessies voor kleinere groepen, waarbij deelnemers praktische tips en diepgaande kennis kunnen opdoen.

Het is dé plek om te netwerken met gelijkgestemden, de nieuwste innovaties te ontdekken, en een kijkje te nemen bij diverse crypto-stands van partners zoals Bitvavo, de grootste crypto-exchange van Nederland.

 

Bitcoinmagazine.nl praat mee en brengt live verslag uit!

Het team van Bitcoinmagazine.nl is aanwezig op het event om de relevantste informatie live te verslaan en onze lezers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Bitcoin- en cryptowereld.

Naast het delen van inzichten vanuit het evenement, nemen we ook actief deel aan de discussie. Zo zal onze eigen Immanuel J. Rodulfo deelnemen aan een panelgesprek samen met Ruben Merre van Ngrave, Baudoin Collard van Satochip en Jameson Lopp van Casa, over de belangrijke onderwerpen van veiligheid en blockchain.

Ons doel is om niet alleen verslag te doen, maar ook om te leren en onze kennis verder te verdiepen over de toekomst van Bitcoin en crypto.

Het panelgesprek begint om 13:30 en je kunt het live volgen op ons youtube kanaal.

Op de hoogte blijven en meepraten? Check ons Discord channel!

Praat mee over dit onderwerp met onze crypto experts. Praat met andere lezers en blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws in ons kersverse Discord channel!

Door: Sebastiaan Krijnen

Sebastiaan Krijnen is een meertalige vertaler, content creator en schrijver bij Bitcoinmagazine.nl met meer dan 10 jaar ervaring in schrijven, redigeren, vertalen en proeflezen. Sinds 2019 is hij actief in de cryptowereld en heeft hij samengewerkt met projecten zoals Chainlink, CryptoCoiners en Auto...