Crypto exchange Bithumb presenteert Bithumb Family & Chain aan community

Bithumb is de grootste cryptobeurs van Zuid-Korea en één van de meest bekende exchanges ter wereld. De Btihumb Family heeft deze week haar eerste Bithumb Family Conference in Seoul succesvol gehost. Wat houdt het concept van Bithumb Family in? Dat leggen we voor je uit.

Bithumb Family

Bij het event is het concept van Bithumb Family en de Bithumb Chain geïntroduceerd en hoe deze twee aspecten samenwerken. Javier Sim, de CEO en medeoprichter van Bithumb, heeft uitgelegd wat het allemaal precies inhoudt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

CMO Sunny Ng heeft het nieuwe initiatief ingeluid met een speech over het Bithumb Global Unleash Plan.

Met de Bithumb Chain is indirect het complete concept Bithumb Family mogelijk, maar daarover later meer uitleg.

Verder zijn er negen ‘substations’ van de Bithumb Family geïntroduceerd. Zij representeren dit concept en zijn onderdeel van het grotere plan.

Maar liefst driehonderd gasten zijn op het event afgekomen, werkzaam bij grote exchanges, blockchain projecten, institutionele beleggers en de media.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Javier Sim, Bithumb Global”]’Bithumb Global probeert alle crypto communities samen te brengen op een eerlijk en transparant platform. Eenheid is hierin de sleutel tot succes’.[/penci_blockquote]

Wat is de Bithumb Family?

Misschien klinkt het allemaal nog wat vaag. Want wat is Bithumb Family nou eigenlijk?

Het is te omschrijven als een digitaal platform en financieel ecosysteem inéén. Het is een netwerk van individuen, instituties en bedrijven uit de blockchain en finance industrie.

De tien belangrijkste onderdelen van de Bithumb Family zijn:

Bithumb Chain

De Bithumb Chain maakt het mogelijk om value te versturen en dat kan echt van alles zijn. Alle verstuurde informatie slaat deze gedeelde ledger op.

Ook is het mogelijk voor bedrijven om in te pluggen op de Bithumb Chain.

Crypto exchange Bithumb presenteert Bithumb Family & Chain aan community

Het is op zo’n manier ontwikkeld dat het krachtige aanvulling is op alle bestaande producten, diensten. Het sluit ook aan op de huidige infrastructuur.

Het helpt op zijn beurt ieder product en platform van de Bithumb Family om optimaal te kunnen functioneren.

‘Interconnected’ moderne stad

Je kunt de Bithumb Chain zien als een virtueel voorbeeld van een ‘interconnected’ moderne stad; een blockchain stad.

Deze bestaat uit producten, platformen en diensten van de Bithumb Family, de vitale infrastructuur van de stad. In onze echte wereld zijn dat scholen, bedrijven, ziekenhuizen en dergelijke gebouwen die van essentieel belang zijn.

Om de infrastructuur binnen deze stad (en de Bithumb Chain) te verbeteren, werkt de Bithumb Familiy aan verschillende technologieën die aan het netwerk zijn toe te voegen.

Voorbeelden

Voorbeelden van deze nieuwe technologieën zijn:

Door het gebruik van de exchanges (as a service) te stimuleren en te combineren met de hierboven genoemde features, wordt de winst voor iedereen die wil handelen groter.

Het is een manier om andere vergelijkbare applicaties overbodig te maken.

Over Bithumb Global

Bithumb Global is de tak van Bithumb Korea die zich richt op wereldwijde adoptie. Bithumb Korea is een van de grootste cryptobeurzen van de wereld, met een transactievolume van meer dan 1 biljoen Amerikaanse dollar.

Deze firma is ontwikkeld om de handelaren vanuit de hele wereld te kunnen faciliteren en betrekken in de handel van digitale assets.

Het probeert een gebruikersvriendelijk ecosysteem te zijn wat voldoet aan de internationale standaarden voor onder andere de beveiliging. Een wereldwijd platform is ook beter voor de liquiditeit van alle activa. Voor meer informatie zie www.bithumb.pro

Disclaimer: dit is een sponsored post

Lees meer over:
Bithumbcryptobeurssponsored

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...