Bitonic lanceert nieuwe campagne: Investeren in Bitcoin zonder gedoe

3223 totale weergaven
Bitonic lanceert nieuwe campagne: Investeren in Bitcoin zonder gedoe

Bitcoin bestaat nu al meer dan 15 jaar en is een begrip geworden in de financiële wereld. Toch denken veel mensen nog steeds dat het investeren in Bitcoin veel tijd en moeite kost. Bitonic wil deze misvatting doorbreken. Samen met het creatieve bureau Natwerk heeft Bitonic een nieuwe campagne gelanceerd die draait om hun nieuwe app.

Deze app is speciaal ontworpen voor mensen die in Bitcoin willen investeren, maar er verder weinig tijd aan willen besteden.

Een eenvoudige oplossing voor Bitcoin-investeringen

De nieuwe app van Bitonic biedt enkel de basisfuncties: de huidige Bitcoin koers en de mogelijkheid om Bitcoin te kopen en te verkopen. Geen poespas, geen afleidingen. Dit betekent dat gebruikers meer tijd overhouden voor hun echte hobby’s. Daan Kleiman, Strateeg bij Bitonic, benadrukt dat het bedrijf bewust dicht bij zijn kern blijft:

“Wij blijven bewust dicht bij de kern van ons bedrijf en trekken ons niets aan van wat er in de cryptowereld gebeurt. Het is meer op gokken gaan lijken dan op gedegen investeren.”

Het gezicht van de campagne

De campagne toont verschillende Bitcoin-investeerders die dankzij de nieuwe app volledig opgaan in hun hobby’s. We zien een modeltreinbouwer, een visser en een dame met haar showkat. Bob Dijkshoorn, creatief bij Natwerk, legt uit:

“We hebben ervoor gekozen om echte mensen te filmen op de plek waar ze graag met hun hobby bezig zijn. Zo voelen de hobbyisten zich op hun gemak en klopt elk detail in de wereldjes die we in de commercials neerzetten.”

Van start met Bitonic

Bitonic was in 2012 de eerste Bitcoinpartij in Nederland en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het voortbestaan van Bitcoin en vermijdt de valkuilen van snelle winst en dubieuze praktijken.

Met deze nieuwe campagne wil Bitonic een tegengeluid bieden in de soms chaotische cryptomarkt. De boodschap is duidelijk: investeren in Bitcoin hoeft niet ingewikkeld te zijn en kan zelfs moeiteloos geïntegreerd worden in het dagelijks leven.

Oproep tot actie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin, maar terugdeinst voor de complexiteit, biedt de Bitonic app een uitkomst. Download de app en ontdek hoe eenvoudig en tijdsbesparend Bitcoin-investeren kan zijn.

Of je nu een fervent visser bent, een modeltreinenthousiasteling of een kattenliefhebber, met Bitonic houd je meer tijd over voor je passie.

Conclusie

Bitonic’s nieuwe campagne onderstreept dat investeren in Bitcoin niet tijdrovend of ingewikkeld hoeft te zijn. Met de nieuwe app kunnen gebruikers eenvoudig en zonder afleiding hun Bitcoin-portefeuille beheren. Dit maakt de app ideaal voor mensen met drukke schema’s of uitgebreide hobby’s.

Ontdek zelf hoe de Bitonic app jouw investeringen kan vereenvoudigen.

Bekijk hier de campagne:

xoxo Sophia!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....