Black Friday in Bitcoin land: Trezors, OpenDimes, boeken en TradingView in de uitverkoop

342 totale weergaven

Het is vandaag Black Friday. De koopgekte is ook in de Bitcoin industrie doorgedrongen. We hebben een lijstje gemaakt van dingen die je met korting op de kop kunt tikken.

1. Bitcoin

Ten eerste kun je natuurlijk gewoon sats stacken. Vandaag is de prijs van bitcoin ruim 8% goedkoper lager dan gisteren. De koers kelderde omlaag tot de grens van $54.000 , onder andere door het nieuws omtrent de nieuwe covid-mutatie die in Zuid-Afrika en Israël rond zou gaan. Dit zorgde ook voor een schok op de wereldmarkten. Als je dan kijkt vanaf de all-time high van twee weken geleden, is bitcoin in totaal al 20% gedaald.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Twijfelde je in alle emotie om jouw bitcoin door deze rode cijfers te verkopen? Je kunt het ook andersom kijken: het is weer uitverkoop bij de beurzen!

2. Trezor

Trezor, een populaire hardwarewallet fabrikant, heeft de prijzen flink verlaagd. Het bedrijf geeft 20% korting op al zijn producten en accessoires. Naast de bekende Trezors verkopen ze ook de CryptoTag en de CryptoSteel. Twee manieren om je seed phrase op een iets andere manier veilig op te slaan.

3. Coinkite

Op de webshop van Coinkite kun je allerlei Bitcoin accessoires bestellen. Van OpenDimes, de ColdCard hardware wallet tot de BlockClock: op de meeste producten krijg je nu 25% korting. Let wel op de bezorg- en importkosten van deze webshop. Die kunnen namelijk ongal oplopen.

4. Korting voor de traders

Als je een echte trader bent en vaak naar de grafiekjes staart, heeft TradingView misschien een leuke aanbieding voor jou. Ze geven namelijk 60% korting op speciale abonnementspakketten én een maand gratis 'premium' weg.

De website staat bekend als een van de populairste diensten om technische analyses mee te maken. De Black Friday-aanbieding is geldig tot 9.00 uur UTC op 27. Je kunt ook afrekenen met Bitcoin.

5. Boeken

Konsensus Netwerk heeft ook 25% korting op een gros (Nederlandse) Bitcoin boeken. Misschien ook leuk als cadeau voor sinterklaas of Kerst! Je kunt bij deze uitgever onder andere terecht voor De Bitcoin Standaard, Dank God voor Bitcoin, 21Lessen, Gelaagd Geld of de Fiat Standaard.

Naast deze 25% korting krijg je ook 10% korting als je met bitcoin betaalt en nog eens 10% korting als je de code st4rnold gebruikt. Daarmee kun je de prijs van één boek met bijna 50% verlagen!

Benieuwd waar al deze boeken over gaan? Check dan ons artikel:

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuws