Blockchain-voetbalspel ‘Soccerverse’ haalt $3,1M op

2415 totale weergaven

Square-Enix heeft een investering van 3,1 miljoen dollar aangekondigd in Soccerverse, een op blockchain gebaseerde voetbalmanagement MMO, waarmee de ontwikkeling en het wereldwijde bereik van het spel verder worden versterkt.

Investeringsboost

Soccerverse, het bedrijf achter de innovatieve voetbalmanagement MMO met dezelfde naam, heeft een investering van 3,1 miljoen dollar binnengehaald onder leiding van gamegigant Square-Enix.

Bij deze recente financieringsronde was ook eerdere investeerder Hiro Capital betrokken, wat het totaal dat Soccerverse heeft opgehaald op $4 miljoen brengt.

Speleigenschappen en functionaliteit

Soccerverse biedt een unieke spelervaring door blockchaintechnologie te integreren met traditionele voetbalmanagement gameplay. Het spel draait op de Polygon blockchain en stelt spelers in staat om verschillende rollen aan te nemen, zoals het managen van een team of het vertegenwoordigen van een speler.

Soccerverse is momenteel beschikbaar in bèta, is gratis te spelen en heeft web3-functionaliteiten die de interactie tussen spelers en de dynamiek van het spel verbeteren.

Toekomstperspectieven

De timing van deze investering is cruciaal nu Soccerverse zich opmaakt voor de volledige lancering later dit jaar. Met de aankomende release van de nieuwste Football Manager game wil Soccerverse de interesse wekken van zowel web3-liefhebbers als traditionele gamers.

CEO Andy Gore benadrukte het strategische belang van de samenwerking en merkte op dat de fondsen zullen helpen om de kwaliteit van het spel te verbeteren en het wereldwijde publiek uit te breiden.

Over Soccerverse

Soccerverse is een op blockchain gebaseerd voetbal management simulatiespel dat gebruik maakt van de Polygon blockchain om een unieke spelervaring te bieden.

Spelers kunnen teams samenstellen en beheren, de invloed van spelers verhandelen en deelnemen aan een dynamische, door spelers gestuurde economie.

Over Square-Enix

Square-Enix is een toonaangevend wereldwijd spelbedrijf dat bekend staat om het uitgeven van populaire franchises zoals Final Fantasy. De investering van het bedrijf in Soccerverse weerspiegelt haar toewijding aan het verkennen van innovatieve speltechnologieën en het uitbreiden van haar aanwezigheid in de web3-ruimte.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....