BNB chain’s nieuwe meme launchpad GraFun haalt $250 miljoen volume, hoe zit dat?

402 totale weergaven
|

GraFun, het nieuwe memecoin launchpad op BNB Chain, heeft in zijn eerste week voor opschudding gezorgd door meer dan 12.000 tokenlanceringen mogelijk te maken en $250 miljoen aan handelsvolume binnen te harken. Het platform, dat memecoin-projecten automatisch laat promoveren naar PancakeSwap V3, heeft als doel de toegang tot tokenlanceringen te democratiseren en tegelijkertijd ethisch gedrag van projecten te garanderen.

Een nieuwe speler in memecoin lanceerplatforms

GraFun lanceerde eind september op de BNB Chain en heeft snel aan populariteit gewonnen. Binnen de eerste 24 uur diende GraFun meer dan 130 miljoen verzoeken van 850.000 unieke gebruikers, wat de grote vraag naar het platform onderstreept. Meer dan 40 projecten zijn al afgestudeerd van GraFun naar PancakeSwap V3, waarbij sommige een marktkapitalisatie van meerdere miljoenen dollar hebben bereikt.

Het meest succesvolle project tot nu toe op GraFun bereikte een volledig verwaterd volume van meer dan $ 120 miljoen en verdiende verschillende CEX-noteringen wat het potentieel voor snelle groei aantoont voor tokens die op het platform worden gelanceerd.

GraFun stimuleert ethisch gedrag

Een belangrijk kenmerk van GraFun is de nadruk op het stimuleren van ethisch gedrag bij projecten. Het platform maakt gebruik van een Fair Curve-model dat prijsmanipulatierisico’s vermindert en positieve acties aanmoedigt, zoals het lanceren van tokenverkopen, het bereiken van volumemijlpalen en het aangaan van een dialoog met de GraFun-gemeenschap op sociale media.

Projecten worden beloond met GRA tokens, die kunnen worden ingewisseld voor exclusieve beloningen en gebruikt om deel te nemen aan airdrops en extra voordelen te behalen. Deze aanpak zorgt ervoor dat projecten zich richten op groei op lange termijn en het opbouwen van een gemeenschap, in plaats van alleen technische details of winst op korte termijn.

Democratisering van memecoin

De missie van GraFun is om de lanceringsruimte voor memecoin op BNB Chain te democratiseren. De naadloze integratie van het platform met PancakeSwap V3 helpt projecten aan liquiditeit en ondersteuning tijdens hun hele levenscyclus, zodat tokens de middelen hebben die nodig zijn om duurzaam te groeien.

Daarnaast is de GraFun Labs incubator gelanceerd om nieuwe memecoin-projecten te ondersteunen door ondersteuning te bieden op het gebied van marketing, liquiditeit en notering.

Laatste gedachten

Met GraFun’s explosieve groei en steun van prominente namen zoals Floki Inu en DWF Labs, is het goed gepositioneerd om het memecoin landschap op de BNB Chain verder vorm te geven. Naarmate de activiteit van het platform blijft groeien, is GraFun klaar om zichzelf te vestigen als een belangrijke speler in het memecoin launchpad ecosysteem.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....