BONK & PEPE koersen pumpen – zal bullish patroon de populaire crypto memes verder doen stijgen?

2177 totale weergaven
PEPE en BONK: De Meme Coins die de crypto dip trotseren

Na een volatiele ochtend op maandag, staat de crypto markt aan het begin van de dinsdag aanzienlijk hoger, met een stijging van 1,5% in de afgelopen 24 uur. Hierdoor zijn ook meme coins zoals Bonk (BONK) en Pepe Coin (PEPE) gestegen in koers.

Als we kijken naar het feit dat Bitcoin gisteren in de ochtend een piek van $ 58.000 heeft bereikt, is de markt vandaag aan het consolideren. Hierdoor ligt PEPE ongeveer even hoog als gisteren, terwijl BONK het hoogste niveau in een week heeft behaald.

In dit artikel kijken we naar hoe deze populaire crypto memes reageren op de plotselinge stijging van Bitcoin en of de meme coins nog verder kunnen stijgen deze week.

PEPE en BONK pumpen – kunnen de meme coins nog verder stijgen deze week?

Als eerst kijken we naar Pepe Coin, want deze meme coin lijkt momenteel vooral met de markt mee te bewegen. Op het moment van schrijven is het 24 uur geleden dat Bitcoin op het punt stond met $ 2.000 te stijgen, waardoor ook Pepe Coin de lucht in is geschoten.

Op basis hiervan is de Pepe Coin koers met 5,7% gestegen naar $ 0,00000931 in de afgelopen 24 uur. Na 11:00 uur zal deze stijging echter veel lichter zijn, omdat PEPE gisterenochtend een piek bij $ 0,00000915 heeft behaald. Vanuit deze piek is de meme coin met zo’n 2% gestegen.

Als we daarentegen kijken naar de Bonk koers op $ 0,00002630, zien we dat deze met ruim 10% is gestegen ten opzichte van de piek van maandagochtend. BONK laat daarnaast een bullish patroon zien op zijn koers grafiek, waardoor verdere stijgingen mogelijk zijn deze week.

Bonk koers grafiek
Bonk koers grafiek – TradingView

Na meer dan een maand van sterke dalingen, is de Bonk koers weer hersteld naar zijn highs van een week geleden, met een stijging van 1,5% in de afgelopen 7 dagen. De Bonk koers is boven het dalende patroon rond $ 0,00002500 gebroken en zou daarom nog verder kunnen klimmen deze week.

Het volgende doel voor BONK is een break-out boven $ 0,00002900, wat vanuit hier een winst van bijna 20% kan opleveren. Hierdoor is het vooruitzicht voor BONK meer bullish dan dat van PEPE en zou de meme coin – als de crypto markt het toelaat – kunnen beginnen aan een herstelperiode.

Bovendien is Bonk een van de eerste Solana meme coins en momenteel ook de grootste, met een market cap van $ 1,8 miljard, gevolgd door Dogwifhat (WIF), met een market cap van $ 1,7 miljard. Solana meme coins kunnen de komende tijd extra veel aandacht krijgen, gezien de Solana ETF waarschijnlijk de volgende zal zijn na de Ethereum ETF.

Dit maakt het vooruitzicht extra bullish voor Bonk op lange termijn, terwijl Pepe Coin juist kan profiteren van de spot Ethereum ETF. PEPE kan mogelijk weer herstellen zodra de angst onder crypto investeerders wat minder is. De crypto Fear/Greed index ligt momenteel nog steeds op 27, wijzend op angst onder investeerders.

Bonk zou deze week zo hoog als $ 0,00003000 kunnen gaan, terwijl Pepe Coin met de markt mee zal bewegen, met een mogelijke piek van $ 0,00001200 deze week. Tegen het einde van dit jaar zou BONK meer dan $ 0,00004000 waard kunnen worden en PEPE meer dan $ 0,00002000, met mogelijke nieuwe all-time highs voor beide meme coins.

Welke meme coins hebben potentie voor hogere gains?

Gezien beide meme coins bijna 50% onder hun all-time high liggen, zouden PEPE en BONK met nog minstens 100% kunnen stijgen op lange termijn. Er zijn echter kleinere meme coins die in dit geval nog veel harder kunnen stijgen, omdat ze meeliften op deze populaire meme coins.

In dit artikel kijken we naar twee van de beste crypto’s om te kopen als alternatief voor Bonk en Pepe Coin. Deze nieuwe meme coins zijn tijdelijk verkrijgbaar in een presale, wat betekent dat je deze voor een lage prijs kunt kopen en profiteren als de prijs stijgt na lancering.

Pepe Unchained (PEPU)

De flinke stijging van de Pepe Coin koers heeft een positieve invloed op de presale van de nieuwe Pepe Unchained (PEPU), het project dat bezig is met het bouwen van zijn eigen Pepe blockchain. De presale heeft inmiddels $ 2,88 miljoen opgehaald en zal binnenkort zijn volgende fase binnentreden.

Pepe Unchained is een nieuwe Layer-2 op Ethereum, die profiteert van de sterke beveiliging en de utility’s van deze blockchain, maar daarnaast ook zijn eigen voordelen biedt. Zo heb je bij deze Pepe blockchain lagere kosten, hogere snelheden en dubbele staking beloningen.

Je kunt PEPU tijdens de presale kopen voor $ 0,0083258 per stuk en vroegtijdig staken met een huidige APY van maar liefst 650%. Naarmate de presale meer ophaalt, zal de prijs van PEPU stijgen, voordat het na lancering mogelijk kan exploderen in waarde en vroege investeerders veel geld op kan leveren.

 

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) is een nieuw project dat kan meeliften op populaire honden meme coins zoals Bonk, maar heeft ook zijn eigen vorm van utility. Investeerders kunnen op allerlei manieren geld verdienen door SHIBASHOOT vast te houden, te staken en door actief deel te nemen aan de community.

Deze nieuwe meme coin heeft zijn eigen verhaallijn en karakters, maar maakt ook gebruik van de herkenbare Shiba Inu hond, waarmee het project snel kan groeien in populariteit. Daarnaast kunnen community members extra tokens verdienen door middel van staking, community events, airdrops, loterijen en nog meer.

https://twitter.com/shibashootout/status/1810261663087571323

De presale van Shiba Shootout heeft meer dan $ 580.000 opgehaald, zo kun je SHIBASHOOT tokens op dit moment kopen voor $ 0,0195 per stuk. Omdat dit project nog erg nieuw en onbekend is, kun je tokens tijdens de presale staken voor een zeer hoge APY van 1790%.

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Lees meer over:
bonkmeme coinspepe coin

  Door: Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...

  Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd