BONK, PEPE & Solana meme coins stijgen opnieuw terwijl Bitcoin daalt – welke crypto memes nu kopen?

solana meme coins

De populariteit van meme coins schijnt verder toe te nemen terwijl Bitcoin daalt, zo is PEPE vandaag met 3% gestegen, BONK met 6% en staan vooral Solana meme coins in de groene cijfers vandaag.

Deze ontwikkelingen, in combinatie met de dalende Bitcoin dominantie, kan een teken zijn dat altcoins en meme coins de komende tijd meer waard kunnen worden. In dit artikel kijken we naar hoe de Bitcoin dominantie aan het dalen is, terwijl meme coins vandaag veel aandacht krijgen.

Bitcoin dominantie daalt – is dit het begin van een nieuw meme coin seizoen?

Op vrijdagochtend kleur Bitcoin lichtgroen met een stijging van 0,4% naar $ 64.407 in de afgelopen 24 uur. Ondertussen lijkt de Bitcoin dominantie in een dalende trend te zitten, wat betekent dat de totale marktkapitalisatie van altcoins in verhouding sterker groeit dan die van Bitcoin.

Dit wil zeggen dat steeds meer investeerders hun geld in altcoins stoppen, met name omdat altcoins harder kunnen stijgen (en dalen) dan Bitcoin. Hierdoor zijn altcoins voor veel investeerders aantrekkelijker dan Bitcoin, afhankelijk van hoeveel risico ze op zich willen nemen.

mister crypto tweet

Wanneer Bitcoin een volgende pump meemaakt, zonder dat de Bitcoin dominantie significant stijgt, kunnen altcoins profiteren van een gigantische influx van kapitaal. Als gevolg zullen bepaalde altcoins veel harder stijgen dan Bitcoin.

Met name meme coins kunnen hard stijgen, omdat ze een van de volatielste klasse cryptomunten zijn en vaak een lager marktkapitalisatie hebben. Dit houdt in dat er minder kapitaal nodig is om een meme coin hard te laten stijgen.

Zo zien we op vrijdagochtend hoe meme coins presteren, terwijl de meeste grote altcoins met minder dan +1% zijn gestegen in de afgelopen 24 uur, of zelfs gedaald.

crypto memes kleuren goren vandaag
Beste meme coins stijgen [1 uur / 24 uur / 7 dagen] – CoinMarketCap
Met name meme coins op Solana zijn momenteel erg populair, voorbeelden hiervan in de bovenstaande afbeelding zijn Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK), Book of Meme (BOME), Cat in a dogs world (MEW), en Popcat (POPCAT). Popcat is vandaag erg indrukwekkend en is in de afgelopen 24 uur met 35% gestegen.

Hoewel het riskant kan zijn om geld in crypto te hebben zitten, lijkt het nog riskanter om helemaal geen geld in crypto te hebben. De komende maanden zou het begin kunnen zijn van een van de grootste crypto bull runs aller tijden, daarom nemen investeerders nu nog de kans om in te stappen, terwijl Bitcoin nog onder $ 65.000 ligt.

Welke crypto memes kopen nadat Bitcoin daalt?

De potentie van Solana meme coins is moeilijk om te onderschatten, zo kun je met een beetje geluk een meme vinden die +100% stijgt in een korte tijd. Daarnaast heb je de kans dat je goud hebt gevonden en dat je investering x100 gaat, wat regelmatig gebeurt in de meme coin sector.

In dit artikel kijken we naar een aantal veelbelovende crypto memes met een sterk team en een sterke liquidity pool, waardoor ze potentie hebben om veel geld op te leveren voor vroege investeerders. Deze meme coins zijn tijdelijk nog te koop in een presale, zodat je kunt profiteren van een lage prijs voordat deze crypto pareltjes gelanceerd worden op exchanges.

Dogeverse (DOGEVERSE)

In de bull run van 2021 was er niet veel keuzen wat betreft blockchains als het ging om meme coins, zo kozen de meeste investeerders voor Ethereum en de Binance Smart Chain. Vandaag is de keuze veel ruimer met chains zoals Solana, Polygon, Avalanche, Base en nog meer die meme coins ondersteunen. Dogeverse (DOGEVERSE) is een nieuwe crypto meme die op 6 populaire chains zal lanceren.

Je zult Dogeverse niet alleen kunnen vinden op Ethereum, de Binance Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base, maar kunt ook via een bridge wisselen van chains. Dit geeft DOGEVERSE erg veel blootstelling, waardoor de kans groter is dat deze meme coin viraal zal gaan, waardoor vroege investeerders veel geld kunnen verdienen.

De presale van Dogeverse heeft meer dan $ 11,1 miljoen opgehaald en biedt je de mogelijkheid om de meme coin voor $ 0,000302 per stuk te kopen en te staken voor passief inkomen. Binnenkort zal DOGEVERSE gelanceerd worden voor een hogere prijs en zou de meme nog meer waard kunnen worden.

 

WienerAI (WAI)

WienerAI (WAI) is een meme coins gebaseerd op AI en zou daarom mee kunnen liften met de verwachte bull run op AI coins. Wiener is een Teckel op Ethereum die deels hond, deels worst en deels AI is.

De nieuwe meme coin heeft een veelbelovende roadmap, waarin het team eerst de focus legt op de presale en marketing, vervolgens op een upgrade van de AI en het viraal gaan op Ethereum en tot slotte listings op gecentraliseerde exchanges, zoals Binance.

Je kunt WAI kopen in de presale voor $ 0,0007 per stuk, met de mogelijkheid om extra tokens te verdienen door deze te staken. Nadat WienerAI zijn coin lanceert op Ethereum, zou de prijs hiervan omhoog kunnen schieten en zou je de meme coin met winst kunnen verkopen.

 

Slothana (SLOTH)

Een van de meest veelbelovende Solana meme coins van dit moment is Slothana (SLOTH) die in enkele weken tijd meer dan $ 15 miljoen heeft opgehaald. Het voordeel aan de presale is dat iedereen een eerlijke lage prijs van 0,0001 SOL per SLOTH betaalt, maar je hebt nu nog minder dan 3 dagen om tokens voor deze prijs te claimen.

Slothana is een ‘hardwerkende’ luiaard die vroegtijdig toe is aan pensioen en daarom besluit zijn geld uit crypto te halen. De luiaard heeft als doel om zijn community hiermee te helpen, zodat ook zij het werk neer kunnen leggen en op een tropisch eiland kunnen genieten van een cocktail.

Met nog minder dan 3 dagen te gaan, kun je SLOTH nog kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens en zul je deze tokens na de presale in je wallet krijgen als airdrop. Dit betekent dat je binnenkort automatisch je tokens krijgt en kort daarna kunt verhandelen op Solana.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....