“Bullish op Bitcoin”: OKX President Hong Fang’s crypto-revolutie in Nederland

3405 totale weergaven
hong fang okx

Op 3 juni 2024 heeft OKX, een van ’s werelds meest toonaangevende cryptocurrency exchanges, een gedurfde stap gezet in de Nederlandse cryptomarkt. Niet alleen lanceren ze hun gebruiksvriendelijke handelsplatform, maar ook hun innovatieve Web3 wallet.

Bitcoinmagazine.nl kreeg de kans om exclusief te spreken met OKX President Hong Fang over deze opwindende ontwikkeling.

Hong Fang’s optimistische visie op crypto in Nederland

“Ik ben persoonlijk erg bullish over de markt”, vertelt Fang enthousiast. “Er is zoveel potentieel, en we hebben een geweldig team hier in Nederland dat de juiste toon zet.” Ze ziet Nederland als een belangrijke groeimarkt voor crypto en gelooft dat OKX perfect gepositioneerd is om tegemoet te komen aan de behoeften van Nederlandse crypto-enthousiastelingen en investeerders.

OKX: Meer dan alleen een exchange

OKX biedt toegang tot meer dan 150 cryptocurrencies en maakt handelen eenvoudig met de integratie van iDEAL, het populairste betaalsysteem van Nederland. Maar OKX is meer dan alleen een exchange. Met de OKX Wallet opent zich een wereld van mogelijkheden in het Web3-landschap. Denk aan NFT’s, blockchain gaming, DeFi, en de metaverse – het is allemaal binnen handbereik.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

Transparantie en vertrouwen als kernwaarden

Een van de kernwaarden van OKX is transparantie. Sinds eind 2022 publiceert het platform maandelijks Proof of Reserves (PoR) rapporten om aan te tonen dat alle klanttegoeden volledig gedekt zijn. “We willen onze klanten niet vragen om ons blindelings te vertrouwen”, legt Fang uit. “We laten ze zien wat we doen en moedigen ze aan om het zelf te verifiëren.”

Een nieuw tijdperk voor crypto in Nederland

De lancering van OKX in Nederland markeert een nieuw tijdperk voor de lokale cryptogemeenschap. Met een toegewijd Nederlands team onder leiding van Roy van Krimpen, een Nederlandstalige website en app, en lage handelskosten, is OKX vastbesloten om een vertrouwde partner te worden voor Nederlandse cryptogebruikers.

“We zijn hier niet om beslissingen te nemen voor onze klanten”, zegt Fang. “We zijn hier om de markt te volgen en onze klanten de tools en opties te bieden die ze nodig hebben om hun eigen weloverwogen beslissingen te nemen.”

Een uitnodiging aan alle crypto-enthousiastelingen

Of je nu een doorgewinterde handelaar bent of nieuw in de cryptowereld, OKX biedt een gereguleerd en toegankelijk platform voor iedereen die wil deelnemen aan deze spannende markt. Benieuwd naar wat OKX voor jou kan betekenen? Bezoek de website, download de app en ontdek het zelf!

Ter ere van de lancering biedt OKX nieuwe gebruikers een welkomstbonus van tot € 50. Grijp deze kans en meld je aan voor 3 juli 2024!

Lees meer over:
crypto exchangeHong FangOKX

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...