Cardano stijgt meer dan 4% in 24 uur

Cardano koers verwachting

De prijs van Cardano’s ADA/USD is in de afgelopen 24 uur met 4,12% gestegen naar $0,49, wat in tegenstelling is tot de trend van de afgelopen week, waarin het een verlies van 2,0% heeft geleden, van $0,49 naar de huidige prijs. Op dit moment ligt het hoogste punt van de munt op $3,09.

De onderstaande grafiek vergelijkt de prijsbeweging en volatiliteit van Cardano in de afgelopen 24 uur (links) met zijn prijsbeweging in de afgelopen week (rechts). De grijze banden zijn Bollinger Bands, die de volatiliteit meten voor zowel de dagelijkse als wekelijkse prijsbewegingen. Hoe breder de banden zijn, of hoe groter het grijze gebied op een bepaald moment is, hoe groter de volatiliteit.

Het handelsvolume van de munt is in de afgelopen week met 28,0% gedaald, terwijl de circulerende voorraad van de munt met 0,14% is gestegen. Dit brengt de circulerende voorraad op 35,09 miljard, wat ongeveer 77,98% is van de maximale voorraad van 45,00 miljard. Volgens onze gegevens staat ADA momenteel op de 9e plaats in marktkapitalisatie, met $17,06 miljard.

Lees meer over:
ADACardanocryptomarktprijs

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...