Cardano’s whale activiteit groeit, ADA koers klaar voor een bullish breakout dit weekend?

479 totale weergaven
Cardano's whale activiteit groeit, ADA koers klaar voor een bullish breakout dit weekend? |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De cryptomarkt bewijst weer eens dat het vol verrassingen zit. De ene moment staat de ADA Cardano koers voor een groot verlies, en nu staat de koers helemaal klaar om een opwaartse beweging te maken. De recente toename in grote investeerders activiteit suggereert dat een koersstijging mogelijk op handen is. Dit weekend zou wel eens spannend kunnen worden voor ADA investeerders. 

Het ziet ernaar uit dat de Ada Cardano koers eindelijk klaar is voor herstel na de teleurstellende ontwikkelingen de afgelopen tijd.

Bullish sentiment neem toe

Een belangrijk signaal dat de marktsituatie voor Cardano verbetert, komt voort uit technische analyses en de hernieuwde interesse van grote spelers op de markt. De afgelopen 24 uur is er maar liefst 4,79 miljard ADA naar grote holder gegaan, terwijl 4,72 miljard ADA de wallets van deze whales heeft verlaten. Dit verschil, hoewel klein, wijst erop dat er netto meer ADA wordt vastgehouden dan verkocht. Het lijkt erop dat whales beginnen met accumuleren, een duidelijk bullish signaal. 

Top Transacties ADA Cardano Whales - Bron: Nansen
Top Transacties ADA Cardano Whales – Bron: Nansen

Whales hebben vaak informatie en tools tot hun beschikking die de gemiddelde handelaar niet heeft. Wanneer zij beginnen met het opbouwen van posities, volgt er vaak een grotere prijsbeweging. De recente stijging van whale-activiteit rondom ADA Cardano koers verwachting kan dus worden gezien als een voorbode van wat komen gaat. 

 

Technische Analyse – Wigpatroon en squeeze zone

Wat de technische analyse betreft, lijkt Cardano zich te bevinden in een interessant patroon dat traders scherp in de gaten houden. ADA beweegt al enkele weken in een wigpatroon dat wordt gekenmerkt door stijgende steun en dalende weerstand. Dit patroon, waarin de prijsschommelingen steeds kleiner worden, leidt vaak tot een doorbraak in een van de twee richtingen. Op dit moment beweegt ADA dicht bij de zogenaamde “squeeze zone” wat het moment is waarop de koers geen andere keuze meer heeft dan uit te breken.

ADA Cardano koers wigpatroon - Bron: TradingView
ADA Cardano koers wigpatroon – Bron: TradingView

Op het moment van schrijven beweegt de huidige koers van ADA rond $ 0,35. Misschien op het eerste gezicht niet meteen indrukwekkend, maar er zijn onderliggende indicatoren die wijzen op een mogelijke stijging. De Money Flow Indicator (MFI) toont aan dat er de afgelopen week meer liquiditeit in ADA is gestroomd. Dit betekent dat er meer interesse is in de coin, wat vaak gepaard gaat met een koersstijging.

 

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Whale activiteit en Longpositites

De toenemende whale-activiteit is echter niet het enige teken dat ADA klaar is voor een bullish uitbraak. In de afgelopen drie dagen is er ook een significante stijging te zien in het aantal longposities ᅳ posities die winst opleveren wanneer de koers stijgt. Deze toename wordt door de verhoogde OI (Open Interest) in de onderstaande grafiek bevestigd. Het laat zien dat beleggers vertrouwen hebben in een positieve ontwikkeling hebben van de ADA Cardano koers verwachting op de korte termijn. 

ADA Cardano koers laat laat stijgende Open Interest zien - Bron: CoinAnalyze
ADA Cardano koers laat laat stijgende Open Interest zien – Bron: CoinAnalyze

Deze combinatie van toenemende longposities en accumulatie door whales versterkt het idee dat de bulls het binnenkort voor het zeggen hebben op het Cardano platform. En hoewel de cryptomarkt altijd volatiel blijft, geeft deze samensmelting van signalen een duidelijk beeld: een bullish breakout lijkt dichtbij.

 

 

Conclusie – Is ADA klaar voor een breakout?

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de Cardano koers. Met whales die in toenemende mate ADA verzamelen en de technische indicatoren die wijzen op een mogelijke bullish uitbraak, lijkt er een sterke kans te zijn dat de koers binnenkort een flinke sprong maakt. Sommigen voorspellen zelfs dat een breakout kan leiden tot een winst van 20% of meer. 

Toch blijft de cryptomarkt altijd onvoorspelbaar. Als ADA er niet in slaagt voldoende vraag te genereren, is een bearish uitbraak ook nog steeds een mogelijkheid. Maar voor nu ziet het er gunstig uit, en voor investeerders zou dit weekend wel eens het moment kunnen zijn om goed op te letten. Of ADA de komende dagen de verwachte sprong maakt, hangt af van de vraag of er genoeg kopers op de markt zijn. Wat zeker is, is dat de whales zich positioneren voor wat een interessante rit kan worden. 

 

Alternatieve opties voor je portolio

Wil je als investeerder meerdere opties ontdekken, dan zijn de mogelijke kortetermijnrendementen van nieuwe cryptomunten in hun presale fasen een interessante optie!

Pepe Unchained ($PEPU) brengt vernieuwde technologie

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels groot succes weten te behalen, dankzij de innoverende toevoeging van Layer-2 technologie. Dit is een blockchain bovenop de originele Layer-1 blockchain. Hiermee kunnen transacties op een snellere en efficiënte wijze worden afgehandeld.

De toevoeging van vernieuwde technologie maakt dit project tot een bewezen succes. Echter, het feit dat het project tot nu toe tijdens de presale al een bedrag van $ 20.472.058,98 weten op te halen, is een indicator dat er grote vertrouwen heerst rondom Pepe Unchained ($PEPU).

Pepe Unchained presale

Op het moment van schrijven is de $PEPU token te verkrijgen voor $ 0.0106. Wees er snel bij want deze lage prijs zal ieder moment kunnen gaan stijgen.

Bekijk de website voor meer voordelen zoals het fantastische stakingsprogramma.

 

Flockerz ($FLOCK)

Flockerz heeft een indrukwekkend Vote-To-Earn systeem weten te ontwikkelen waarbij investeerders met hun stem heel veel invloed hebben op het project. Investeerders brengen niet alleen een stem uit, waarmee er direct kan meebeslissen over de ontwikkelingen van het project, maar krijgen als beloning ook $FLOCK tokens.

Flockerz presale

Het is een project dat zich volledig focust op het uitbreiden van de Flockerz community, die zelf kunnen bepalen wat het verloop wordt en ook invloed hebben op de waarde van hun investering.  Flockerz geeft daarom vroege vogels de mogelijkheid om de $FLOCK tokens voor een laag bedrag worden aan te schaffen tijdens de presale fase.

Wees er wel snel bij want het huidige bedrag van $ 0,005793 kan elk moment gaan stijgen. Lees meer over de voordelen van dit innoveren Vote-To-Earn crypto project. 

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...