CEO van Binance: ‘We hebben 150 miljoen gebruikers’

Het is een belangrijke week geweest voor Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld. Binance heeft nieuwe mijlpalen bereikt door uit te breiden naar nieuwe gebieden. Ook meldt de directeur de opmerkelijke mijlpaal van 150 miljoen gebruikers.

Binance heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met deze 150 miljoen geregistreerde gebruikers. Dat meldt CEO Changpeng Zhao op Twitter. Het is niet duidelijk om wat voor type gebruikers of accounts het gaat. De beurs is marktleider in het handelsvolume van spot- en futuremarkten in de industrie. Het ligt voor de hand dat zij ook records breken als het gaat om het totaal in klanten of gebruikers.

Binance heeft officieel haar activiteiten in Japan gelanceerd. De beurs vertrok eerder uit het land maar is nu weer terug. Bestaande klanten kunnen later deze maand starten met de overstap van de internationale beurs naar de Japanse variant. Daar gaat dan een identificatieproces aan vooraf.

Terwijl in landen als Duitsland en Nederland de beurs zich (voorlopig) deels terugtrekt, zijn ze actief in andere gedeeltes van de wereld. Ze kregen ook een licentie in Dubai.

Japan heeft een van de meest actieve en goed gereguleerde cryptomarkten ter wereld. Met deze nieuwe lancering hebben Japanse gebruikers nu toegang tot een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk platform waar ze een breed scala aan cryptocurrencies kunnen verhandelen.

Lees meer over:
BinanceBitcoin nieuwsJapan

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...