Charles Hoskinson dringt aan op crypto stemmen bij Amerikaanse verkiezingen

2129 totale weergaven
charles hoskinson verkiezingen

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano (ADA) en een belangrijke persoon in de blockchainwereld, is ontevreden over hoe de Amerikaanse regering omgaat met cryptocurrency. Hij denkt dat de komende verkiezingen een kans zijn voor de crypto community om te stemmen voor betere regels. Onlangs uitte ook Vitalik Buterin zijn ongenoegen over de Amerikaanse crypto regulering.

Charles Hoskinson heeft kritiek op Biden’s aanpak

Hoskinson heeft veel kritiek op President Joe Biden’s regels voor crypto. Hij vindt dat Biden te veel vertrouwt op de strenge regels van de Securities and Exchange Commission (SEC). Deze regels, die Hoskinson “reguleren door handhaving” noemt, belemmeren volgens hem innovatie en zorgen voor baanverlies in de grote crypto industrie.

Hij is ook teleurgesteld dat er geen Democratische voorverkiezingen zijn geweest. Dit had volgens hem kunnen laten zien dat Biden minder goed functioneert. Bovendien vindt Hoskinson dat de media de regering niet genoeg ter verantwoording roepen.

Andere leiders willen betere regels

Andere belangrijke figuren in de crypto industrie, zoals Ryan Selkis van Messari en de Winklevoss tweeling, zijn het eens met Hoskinson. Ook de CEO’s van grote bedrijven zoals Coinbase en Ripple (XRP) willen betere regels. Ze hebben de crypto lobby veranderd in een sterke politieke kracht.

Anthony Scaramucci, een bekende investeerder in crypto, gaf Biden een lauwe steun, omdat hij Biden beter vindt dan de onvoorspelbaarheid van voormalig president Trump. Deze leiders willen samen met Hoskinson regels die gunstiger zijn voor de groei van de crypto industrie.

Focus op crypto in de verkiezingen

Hoskinson roept de crypto gemeenschap op om zich bij de komende verkiezingen te richten op crypto beleid. Hij wil dat mensen stemmen voor politici die technologie en economische groei met blockchain ondersteunen.

Eerder bekritiseerde Hoskinson een memo onder Democratische Commissieleden die bedoeld was om een belangrijke hoorzitting over digitale activa te beïnvloeden. Dit soort zaken versterkt zijn campagne om kiezers aan te moedigen goed na te denken over crypto beleid bij hun stem.

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...