Circle CEO is extreem bullish over bitcoin en crypto

3388 totale weergaven
Bitcoin staat op springen: Kortere maar intensere bull run of een marathon naar de maan?

Jeremy Allaire, de CEO van Circle, is extreem bullish over de toekomst van bitcoin en crypto. Hij gelooft dat crypto de volgende evolutie van de infrastructuur van het internet vormt, de zogenaamde vertrouwenslaag op het internet. Bitcoin markeerde het begin van deze transformatie.

Bitcoin was pas het begin?

Het blijft opvallend om te zien dat mensen als Jeremy Allaire, die gepokt en gemazeld zijn binnen de industrie, bitcoin nog steeds slechts als het begin van de revolutie aanmerken.

Tot nu toe is er immers nog geen munt geweest die ook maar in de buurt komt van bitcoin qua market cap. Daarbij zijn de grote beloftes van decentrale smart contracts ook nog niet uitgekomen.

Als de huidige DeFi-applicaties en NFTs het beste zijn wat dat stukje technologie ons kan brengen, is de conclusie dan niet dat bitcoin de ultieme creatie blijft binnen deze industrie?

Alleen stablecoins lijken op dit moment nog een serieuze toepassing die waardevol is. Wat dat betreft staat Jeremy Allaire aan de goede kant van de streep als CEO van Circle, het bedrijf achter het grote USD Coin (USDC).

QCP Capital is ook bullish

Ook de analisten van QCP Capital zijn bullish over de industrie. Zij verwachten vooral veel van Ethereum, nu de lancering van de ETFs in de Verenigde Staten dichterbij komt.

“De optiemarkt laat dit optimisme ook zien, want er worden veel call-opties gekocht. Ondanks de onzekerheid over het ontvangst van de Ethereum ETF door de markt, kan 10 tot 20% van de Bitcoin ETF stromen een Ethereum koers van 4.000 dollar op de borden zetten”, zo schreven de analisten van QCP Capital.

Matt Hougan van Bitwise is ook bullish. Hij ziet het toevoegen van Ethereum aan een investeringsportfolio als een heel goed idee voor diversificatie, duidelijke nieuwe toepassingen en historische prestaties.

Wat denk jij? Gaan de Ethereum ETFs in de Verenigde Staten een succes worden of blijven ze ver achter bij die van bitcoin?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....