Coinbase breidt Bitcoin diensten uit in Japan

Coinbase lanceert een nieuwe crypto exchange in Japan in samenwerking met de financiële dienstverlener Mitsubishi UFJ (MUFG).

Coinbase naar Japan

Het is volgens de Amerikaanse beursgenoteerde onderneming onderdeel van een wereldwijde strategie om in elke belangrijke markt aanwezig te zijn.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

MUFG is één van de grootste banken van Japan met maar liefst 40 miljoen klanten. Coinbase gaat de bank gebruiken om klanten in (en uit) te laten stappen met Japanse yen.

Coinbase zal in de eerste maanden de vijf grootste cryptomunten (BTC, ETH, ADA, BNB en XRP) gaan ondersteunen in het land van de rijzende zon.

Ook zien ze kansen om zakelijke brokerage diensten op de markt te brengen zoals in Amerika het geval is. In hun thuisland kopen ze via Coinbase Prime voor bedrijven zoals Tesla en MicroStrategy de bitcoin op de wereldmarkt in.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsCoinbaseJapan

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...