Coinbase meest populaire iPhone app in Amerika, nog boven TikTok

Coinbase meest populaire iPhone app in Amerika, nog boven TikTok

De mobiele app van Coinbase staat op plek één van de Appstore. Daarmee is het de meest populaire gratis app nog vóór TikTok.

De opmars is grotendeels toe te schrijven aan de recente opmars van bitcoin, maar ook kleinere cryptovaluta zoals recent Shiba Inu.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is niet de eerste keer dat de app op nummer één staat. In mei dit jaar, ten tijde van hun beursgang en de all-time high van bitcoin, was dit ook al het geval.

Sommigen vragen zich dan ook (terecht?) af of de top van de cryptomarkt is bereikt.

Kijken we naar de Google Playstore, dan staat in Amerika Coinbase ook op plek nummer één, gevolgd door TikTok, Fox Weather en de Cash App, een andere app om bitcoin en crypto's te kopen.

The Block heeft de populariteit van de Coinbase en Cash app met elkaar vergeleken.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin Coinbase app

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties