Coinbase meest populaire iPhone app in Amerika, nog boven TikTok

De mobiele app van Coinbase staat op plek één van de Appstore. Daarmee is het de meest populaire gratis app nog vóór TikTok.

De opmars is grotendeels toe te schrijven aan de recente opmars van bitcoin, maar ook kleinere cryptovaluta zoals recent Shiba Inu.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is niet de eerste keer dat de app op nummer één staat. In mei dit jaar, ten tijde van hun beursgang en de all-time high van bitcoin, was dit ook al het geval.

Sommigen vragen zich dan ook (terecht?) af of de top van de cryptomarkt is bereikt.

Kijken we naar de Google Playstore, dan staat in Amerika Coinbase ook op plek nummer één, gevolgd door TikTok, Fox Weather en de Cash App, een andere app om bitcoin en crypto's te kopen.

The Block heeft de populariteit van de Coinbase en Cash app met elkaar vergeleken.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
appBitcoin nieuwsCoinbase

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...