Coinmerce en Ajax bundelen krachten: Een nieuwe stap voor crypto toegankelijkheid

3347 totale weergaven
Van links naar rechts: Cas Biesta (Ajax), Jaap de Bruijn (Coinmerce), en Menno Geelen (Ajax)

AFC Ajax en Coinmerce zijn een baanbrekend partnership aangegaan. Cryptoplatform Coinmerce is tot en met 2027 de Official Partner van Ajax. Coinmerce, geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, heeft het grootste investeringsaanbod van Europese crypto brokers.

Deze samenwerking maakt crypto toegankelijker voor iedereen.

Crypto toegankelijk voor de voetbalfan

Cryptocurrencies zijn in ontwikkeling. Coinmerce zet zich in voor de toekomst van deze markt. Tijdens het partnership zullen Ajax en Coinmerce samenwerken om deze ambitie te realiseren. De samenwerking is gericht op het ontwikkelen van een duurzaam plan en het integreren van blockchaintechnologie waar mogelijk.

Cas Biesta, Commercieel Directeur a.i. bij AFC Ajax, zegt: “Coinmerce is een van de grootste crypto brokers van Nederland. We gaan ze helpen hun merkbekendheid te vergroten in Nederland en Europa.”

Jaap de Bruijn, CEO van Coinmerce, voegt toe: “Steeds meer mensen hebben interesse in crypto, ook sportliefhebbers. Dit zagen we al bij onze samenwerking met Team Visma-Lease a Bike. We zijn trots op deze stap richting voetbal en Ajax. Het is belangrijk dat meer mensen inzicht krijgen in hoe ze hun geld toekomst kunnen geven. Wij maken geïnteresseerde fans op een verantwoorde manier wegwijs in veilig beleggen in crypto.”

Van links naar rechts: Cas Biesta (Ajax), Jaap de Bruijn (Coinmerce), en Menno Geelen (Ajax)
Van links naar rechts: Cas Biesta (Ajax), Jaap de Bruijn (Coinmerce), en Menno Geelen (Ajax)

Over Coinmerce

Coinmerce, opgericht door de broers Nick en Luc Smits van Oyen in 2017, was een van de eerste cryptoplatforms in Nederland met als doel crypto toegankelijk te maken voor iedereen. Met meer dan 350 munten biedt Coinmerce het grootste investeringsaanbod van Europese platforms.

Coinmerce onderscheidt zich door veiligheid en toegankelijkheid: Een eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform met lage tarieven. In 2020 verkreeg Coinmerce een registratie van De Nederlandsche Bank voor het aanbieden van crypto-diensten.

In 2023 volgden registraties in Frankrijk en Spanje, waarmee Coinmerce de internationale groeiambities waarmaakt.

Wat betekent dit voor jou?

Ben je een voetbalfan en nieuwsgierig naar crypto? Dit partnership biedt je de kans om meer te leren over investeren in crypto op een toegankelijke manier.

Coinmerce en Ajax werken samen om jou wegwijs te maken in de wereld van cryptocurrencies.

AJAX BTCM

Waarom Coinmerce?

Coinmerce biedt een veilige en gebruiksvriendelijke manier om te investeren in crypto. Met hun lage tarieven en groot aanbod is er voor ieder wat wils. Coinmerce helpt je bij elke stap van het proces, van het openen van een account tot het veilig bewaren van je investeringen.

Tijdens dit partnership zullen Ajax en Coinmerce diverse initiatieven lanceren om jou te informeren en te betrekken. Verwacht educatieve sessies, exclusieve aanbiedingen en meer.

Vooruitgang

Het partnership tussen Ajax en Coinmerce is een spannende ontwikkeling in de wereld van crypto. Het maakt investeren toegankelijker voor een breder publiek en biedt voetbalfans de kans om meer te leren over cryptocurrencies.

Coinmerce’s veilige en gebruiksvriendelijke platform maakt het eenvoudig om te beginnen met investeren. Ontdek vandaag nog hoe crypto je financiële toekomst kan verrijken.

Lees meer over:
ajaxcrypto update

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...