Coinmerce wordt sponsor van sportploegen Jumbo-Visma

Coinmerce wordt sponsor van sportploegen Jumbo-Visma

Coinmerce is de officiële cryptocurrency partner van Team Jumbo-Visma, de bekende Nederlandse wieler- en schaatsploeg. De samenwerking is bedoeld om nog meer mensen bekend te laten raken met cryptocurrency's.

Uitkeren in bitcoin

Bitcoin - en cryptobroker Coinmerce uit Aalsmeer is een geregistreerde cryptocurrency broker bij De Nederlandsche Bank. Een mooie component uit de samenwerking is dat Coinmerce een deel van het sponsorbedrag uitkeert in bitcoin. Hoeveel er wordt uitgekeerd heeft alles te maken met de koers van de cryptovaluta op dat moment, waardoor deze prijs nog niet vaststaat.

Beide partijen willen wieler - en schaatsfans zoveel mogelijk inzicht geven in de risico’s en mogelijkheden van de cryptomarkt. Zo is te voorkomen dat mensen willekeurig hun geld stoppen in allerlei cryptomunten en hierbij wellicht veel geld verliezen. Crypto is like sports: no risk no glory.

“We merken steeds meer dat onze doelgroep geïnteresseerd is in zowel crypto als sport”, legt Jaap de Bruijn uit, CEO van Coinmerce. “Daarom zijn we ook ontzettend trots dat we mogen samenwerken met zo’n grote naam als Team Jumbo-Visma. Samen willen we mensen op een prettige manier wegwijs maken op ons platform en op het gebied van cryptovaluta in het algemeen. Team Jumbo-Visma heeft een fantastische geschiedenis op gebied van prestaties en wij kijken ernaar uit om hen te ondersteunen in hun toekomstige prestaties.”

Ook Team Jumbo-Visma is enthousiast over deze samenwerking. Richard Plugge, directeur van Team Jumbo-Visma: "Onze samenwerking met Coinmerce past in de ontwikkeling die momenteel over de hele breedte van topsport gaande is. Nieuwe initiatieven en innovatieve bedrijven zoeken aansluiting bij sportploegen om zo een breed publiek te bereiken. Voor ons - als ploeg - biedt het kansen om te blijven groeien en om ook in de toekomst de beste wielerploeg te kunnen zijn. De samenwerking tussen Coinmerce en Team Jumbo-Visma voelt natuurlijk, omdat bij ons beiden alles draait om een 'goede koers'. Je kunt winnen of verliezen, it's all in the game."

Komende maanden wordt er nog meer bekendgemaakt over het educatieve programma dat Team Jumbo-Visma en Coinmerce zullen opzetten.

Onlangs werd bekend dat Jumbo stopt als hoofdsponsor van de sportploegen, maar ze houden de optie open om als sponsor door te gaan.

Lees meer over:
Bitcoin persbericht Coinmerce

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties