Coinmerce als betrouwbaar platform voor je bitcoin (BTC)

Persbericht
Al sinds 2009 is bitcoin onder ons. Het is oorspronkelijk ontwikkeld als alternatief betaalmiddel, maar tegenwoordig wordt het vooral als investeringsmiddel gebruikt. De waarde fluctueert waardoor je geld kunt verdienen met de handel in bitcoin. Daar blijft het niet bij, want er zijn ook tal van andere manieren om geld met bitcoin te verdienen. Coinmerce is een Nederlands platform dat jou de mogelijkheid biedt om dat te doen.

Makkelijk, veilig en snel bitcoin kopen

Dat hoeft ook allemaal niet moeilijk te zijn. Daarom kun je op het platform van Coinmerce snel en veilig bitcoin kopen met iDEAL, SEPA, Giropay, Bancontact, creditcard, Sofort en MyBank. Dit maakt Coinmerce een ideaal platform voor iedereen die bitcoin in Nederland, België of een ander Europees land wil kopen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is mogelijk om verschillende orders te plaatsen. Denk aan de welbekende market order, alsook aan een stop limit of repeating order. Zo kun je bitcoin op een bepaald prijsniveau automatisch laten aankopen (of verkopen). De repeating order is ideaal wanneer je aan periodiek inleggen doet of een Dollar Cost Averaging (DCA) strategie volgt.

Nadat je bitcoin hebt gekocht, is deze direct terug te vinden in jouw persoonlijke wallet. Hier staat jouw bitcoin veilig opgeslagen, want Coinmerce bewaart het grootste gedeelte van alle cryptomunten in cold storage. Dit is vergelijkbaar met een hardware wallet, en is de meest veilige manier voor het opslaan van bitcoin. Natuurlijk kun je de bitcoin vanaf Coinmerce ook naar andere adressen sturen.

Passief inkomen met bitcoin verdienen

Coinmerce biedt je de kans een passief inkomen met bitcoin te verdienen. Dat doe je door bitcoin in te zetten voor Earn. Dit is een speciale functie binnen het platform waar je jouw bitcoin munten uitleent aan crypto-experts, die hier een rendement op gaan verdienen. Zonder dat jij actief iets hoeft te doen, ontvang je beloningen voor het uitlenen van jouw bitcoins. Het verwachte jaarlijkse rendement dat je op bitcoin kunt verdienen ligt op 0,8%.

Je maakt eenvoudig gebruik van de functies die Coinmerce biedt. Het platform is simpel ingericht waardoor jij makkelijk en snel door het platform navigeert. Voordat je Bitcoin kunt verhandelen, heb je een account bij Coinmerce nodig. Deze heb je binnen een paar minuten aangemaakt.

Bitcoin automatisch verhandelen met een handelsrobot

Zo koop je dus eenvoudig bitcoin, al handel je op deze manier wel handmatig in bitcoin. Dat kan ook anders, want Coinmerce heeft eigen trading bots. Dit is een handelsrobot die de aan- en verkoop van o.a. bitcoin geautomatiseerd uitvoert. Het generen van een positief rendement is het doel van de handelsrobot. Als gebruiker heb je de keuze uit drie verschillende robots: defensief, neutraal en agressief. De bot die jij kiest heeft invloed op het risico dat je loopt en het mogelijke rendement dat je kunt behalen.

Lees meer over:
persbericht

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...