Complotdenker Alex Jones is $550 miljoen aan Bitcoin (BTC) kwijtgeraakt

415 totale weergaven

Alex Jones, een bekende Amerikaanse commentator in de alternatieve media, beweert dat hij 10.000 bitcoin (BTC) is kwijtgeraakt. Vandaag de dag vertegenwoordigt deze bitcoin, die hij acht jaar geleden gratis kreeg, $550 miljoen.

Bitcoin op oude laptop

Jones sprak over deze situatie in de podcast genaamd Flagrant 2. De host sneed het onderwerp aan een Jones wilde eerst niet praten over deze pijnlijke zaak. Uiteindelijk gaf hij toch toe en deelde hij het geheim.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hij vertelt dat hij de 10.000 bitcoin had gekregen van Max Keiser, een bekende bitcoin-dinosaurus.

'Ik ben tien jaar geleden benaderd door Globalist Intelligence Operations bij Bilderberg, in het noorden van Londen, of welke stad dan ook was. En Max Keiser kwam naar me toe en zei: 'ik 10.000 bitcoin voor je heb. Dit is de toekomst, het zal de nieuwe wereldmunt zijn' En hij heeft het op mijn laptop gezet."

Tot zover was er niets aan de hand. Maar hij vervolgt: "Ik ben deze laptop kwijtgeraakt." Verdere details over deze gebeurtenissen geeft hij niet prijs.

Aandachttrekkerij?

Hij kan het niet laten om vlak erna nog even een sneer uit te delen over de cryptomunt:

"Het zijn allemaal totaal globalistische insiders. Ik zeg niet dat je er niet bij betrokken hoeft te zijn, want het wordt overduidelijk overal geaccepteerd... Bitcoin is totaal gecontroleerd."

Jones denkt zelfs dat buitenaardse wezens het Bitcoin netwerk hebben uitgevonden en er nu de baas over zijn. Maar zoals gezegd: hij houdt wel van een goede complottheorie. Hij denkt namelijk net zo goed dat de mensheid ook gemaakt is door deze buitenaardse wezens.

Is het een leuke uitspraak om aandacht te krijgen, of had Jones ooit Bitcoin écht deze bitcoin?

Wat we in ieder geval weten is dat er op 8 en 9 juni in 2013 een Bilderberg bijeenkomst was in Watford, in Noord-Londen. En het is ook bekend dat Jones daar aanwezig was. en ook Keiser daar in de buurt waren. Bewijs over deze 10.000 BTC is er echter niet en het gebrek aan details in het verhaal van de radiohost zijn extra redenen voor scepsis.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat!

Lees meer over: