Credible Crypto is bullish over deze Ethereum-concurrent

bitcoin bullmarkt

De pseudonieme analist Credible Crypto is bullish over de korte-termijn vooruitzichten voor Near (NEAR) een concurrent van Ethereum, die volgens hem op de grafiek van PEPE lijkt. PEPE slaagde er recent in om een nieuwe all-time high te produceren.

Net zo bullish als PEPE

Credible Crypto lijkt gelijk te krijgen, want op het moment van schrijven staat er voor Near een stijging van 15,72 procent op de borden.

Daarmee klokt de koers van NEAR binnen op 8,05 dollar en staat er een market cap van 8,66 miljard dollar voor het project. Daarmee staat het op plek 16 op CoinMarketCap en is Bitcoin Cash het volgende project dat ze kunnen inhalen.

Image

Op basis van zijn grafiek lijkt Credible Crypto een target van 9 dollar te hebben voor Near. Daarmee zou de munt vanaf hier dus nog ruim 10 procent kunnen stijgen.

Over andere grote altcoins is Credible Crypto op dit moment wat minder bullish. Veel zal echter afhangen van het koersverloop van bitcoin. Als bitcoin bullish blijft, dan is het voor altcoins onwaarschijnlijk dat ze gaan dalen.

Bearish over grote altcoins

Grote altcoins als PEPE staan volgens Credible Crypto voor een lastige fase. Hij denkt dat veel martdeelnemers hun kapitaal verplaatsen naar bitcoin, om daar de volgende koersexplosie mee te pakken.

Dat is iets wat we vaker zien in deze markt. Mensen kopen altcoins en zodra de koersen stijgen, stappen ze over op bitcoin om hun winsten “te realiseren”.

Uiteindelijk verwacht hij dat bitcoin zal uitbreken om vervolgens de koers van 100.000 dollar aan te tikken.

Dat is de koers die in 2021 al door veel analisten werd voorspeld, maar er destijds niet kwam. Dat had natuurlijk ook te maken met FTX, het gevallen beursplatform van Sam Bankman-Fried.

FTX verkocht in 2021 bitcoin die ze eigenlijk helemaal niet hadden en onderdrukte daarmee de bitcoin koers. Zodoende had de bullrun van dat jaar ook heel anders kunnen eindigen.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....