Crypto analist voorspelt DOGE koers pump van 400% – hoeveel kan Dogecoin waard worden in juli?

7141 totale weergaven

De koers van Dogecoin ziet deze week een flinke daling van 12% en staat daardoor op een koers van $ 0,1084. Volgens bekende crypto analist Javon Marks, staat de koers van DOGE aan de vooravond van een van de grootste stijgingen die de koers heeft gezien in de afgelopen tijd.

Javon verwacht dat de koers van Dogecoin richting $ 0,65 zal stijgen, wat een 400% toename in waarde zou betekenen. Via X laat de analist weten dat de koers van DOGE hoog heeft weten vast te houden, wat aantoont dat investeerders geïnteresseerd zijn in de meme coin.

De verwachtingen van analisten op het gebied van Dogecoin zouden wel eens uit kunnen komen nu de crypto sector een stuk volwassener is geworden. In Europa hebben we sinds begin juli te maken met de MiCa (Markets in Crypto assets) wetgeving, wat er voor zorgt dat investeerders in crypto beter beschermd worden.

Daarnaast zijn begin dit jaar meerdere spot Bitcoin ETF’s goedgekeurd, die een enorme instroom aan kapitaal hebben weten te realiseren in Bitcoin. Dit geeft aan dat vermogensbeheerders hun ogen gericht hebben op de crypto markt. Na de spot Bitcoin ETF lancering, is de aanvraag voor meerdere spot Ethereum ETF’s gelijk doorgevoerd. Deze Ethereum ETF aanvragen zijn recentelijk gedeeltelijk goedgekeurd en wachten nu op de laatste fase van het noteren van de ETF aan de beurs.

We zien dus dat de interesse in de crypto sector steeds meer toeneemt en dat is een bullish signaal. Na de aanvragen voor spot Bitcoin ETF’s en spot Ethereum ETF’s is het binnenkort wellicht de beurt aan een spot Solana ETF of zelfs een spot Dogecoin ETF.

Dogecoin koers verwachting

Voordat de koers van DOGE het koerslevel rond $ 0,65 bereikt, zal het eerst langs een flink aantal obstakels moeten. Zo liggen er rond $ 0,126 en $ 0,163 resistance levels, die eerst doorbroken zullen moeten worden voordat de koers verder kan stijgen.

DOGE/USDT - Bron : TradingView
DOGE/USDT – Bron : TradingView

Als deze koerslevels overwonnen worden is de kans groot dat het koerslevel rond $ 0,20 opgezocht zal worden. Vervolgens kan DOGE verder stijgen richting het koerslevel dat Javon Marks voor ogen heeft rond $ 0,65.

DOGE/USDT - Bron : TradingView
DOGE/USDT – Bron : TradingView

Een verdere daling van de koers van DOGE zou kunnen leiden tot het bereiken van het supportlevel dat rond $ 0,933 ligt. Dit koerslevel ligt zo’n -13,5% lager dan de huidige koers. Een verdere daling zou de koers rond $ 0,80 ook nog kunnen bereiken, we zouden dan een daling van -25% kunnen gaan waarnemen.

Het ziet er dus onzeker uit voor de koers van Dogecoin nu het de range waarin het zich bevond, heeft verloren. Een verdere daling lijkt het vooruitzicht te zijn voor de komende weken, maar een kanteling van de trend is ook een mogelijkheid.

Vanwege de onzekere koers van Doge gaan investeerders en traders op zoek naar alternatieven voor de meme coin. Een niche binnen de crypto sector die de afgelopen jaren aardig populair is geworden, zijn crypto presale projecten.

Presales verkopen hun tokens voordat deze verschijnen op exchanges. Vroege investeerders in deze tokens kunnen dus een enorm rendement behalen, aangezien de presale tokens vaak nog niet bekend zijn bij het grote publiek.

In dit artikel hebben we verder onderzoek gedaan naar drie presale projecten die op dit moment de interesse van menig investeerder weet te wekken.

Shiba Shootout – $SHIBASHOOT-token haalt meer dan half miljoen op met presale

Dat presale crypto munten een flinke stijging kunnen doormaken hebben we gezien in de afgelopen jaren. Vandaar dat investeerders het nieuwe presale project, Shiba Shootout, scherp in de gaten houden. 

Shiba Shootout is afgeleid van de meme coin Shiba Inu en is van plan om een nog groter succes te behalen dan de wereldberoemde meme coin. Het eerste succesvolle doel is al bereikt, namelijk de opbrengst van $ 500,000 via de presale van de $SHIBASHOOT-token. 

shiba shootout 1

De presale crypto van Shiba Shootout is interessant voor investeerders die graag rente willen ontvangen bovenop hun investering. Voor dit soort investeerders kan $SHIBASHOOT wel eens voordelig uitpakken, er is namelijk een rente die kan oplopen tot 2.000% haalbaar voor het staken van de $SHIBASHOOT-token.

Heb je eerder de boot gemist met een presale token die gigantisch is gestegen? Wacht dan niet langer en stap vandaag nog in $SHIBASHOOT. De token kan alleen gekocht worden via de officiële website van het presale project met ETH, USDT, BNB en creditcard.

 

PlayDoge – $PLAY behaalt mijlpaal van $5,3 miljoen met opbrengst presale

De kans is groot dat je de laatste tijd weinig leest over Play-to-Earn games, behalve dan de clicker games op Telegram. Naar verwachting zullen crypto games binnenkort, net als in 2021, weer een grote bull run meemaken. PlayDoge ($PLAY) is een van de meest veelbelovende nieuwe games die veel aandacht heeft opgeëist.

PlayDoge is geïnspireerd op de Tamagotchi, die in de jaren 90 een gigantisch succes was en gezien gamers vandaag de dag veel geven om nostalgie, kan PlayDoge een grote hit worden. Zorg voor je eigen virtuele Shiba Inu en speel klassieke minigames om $PLAY te verdienen, tokens die je kunt gebruiken voor upgrades en items, of verkopen voor geld.

PlayDoge - deze presale heeft 100x potentieel!

De presale van PlayDoge is eind mei van start gegaan en heeft nu al een gigantische $ 5,3 miljoen opgehaald, gemiddeld meer dan $ 100.000 per dag. Terwijl de klok tikt, kun je $PLAY-tokens vandaag voor een lage prijs van $ 0,00513 per stuk kopen. Na de presale zal deze gaming meme coin voor een hogere prijs worden gelist op exchanges en is de verwachting groot dat deze nog verder de lucht in zal schieten.

 

Base Dawgz – $DAWGZ presale heeft binnen korte tijd al meer dan $ 2,3 miljoen binnen gehaald

De nieuwe meme coin Base Dawgz is ontwikkeld op de Base blockchain. Daarnaast is het ook beschikbaar via 4 andere blockchains: Ethereum, Solana, Binance Smart Chain en Avalanche. In de tijden waarin veel investeerders zich afvragen of Dogecoin nog gaat stijgen, biedt Base Dawgz een verrassend perspectief.

Zo valt de token gelijk op vanwege de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van multi-chain. Het is erg gemakkelijk om de tokens over te zetten van de ene naar de andere blockchain. Zo kun je ze nog makkelijker verhandelen en daar je voordeel mee doen.

Base Dawgz: de Meme Coin die Miljonairs Maakt?

Wacht niet langer en stap in $DAWGZ. Koop gemakkelijk tokens in de presale via één van de genoemde blockchains of via de officiële website van het presale project.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...