Crypto analist voorspelt: Solana koers bereikt $175 deze maand door dit patroon

759 totale weergaven
solana koers

De Solana koers laat de laatste tijd zien dat het aan het herstellen is. Sommige experts denken dat de prijs binnenkort kan stijgen naar $ 175. Een bekende crypto analist heeft een moment aangegeven waarop dit zou kunnen gebeuren.

Wanneer kan de Solana koers naar $ 175?

Ali Martinez, een crypto analist, zag eerder dat Solana een ‘W’-patroon aan het vormen was. Dit is een positief signaal dat de prijs naar $ 175 kan brengen. Hij zei op X dat als de Solana koers door de weerstand van $ 162-$ 164 breekt, de volgende belangrijke stap $ 175 zal zijn.

Martinez denkt dat als Solana deze weerstand breekt, de prijs tegen eind juli, rond 25 juli, $ 175 kan bereiken. Dit zou een stijging van ongeveer 8,93% betekenen vanaf de huidige prijs.

Een ‘W’-patroon, ook wel een ‘double bottom’ genoemd, is een sterk signaal voor een prijsstijging. Martinez zegt dat Solana dit patroon nu volgt, wat zijn voorspelling van $ 175 ondersteunt.

Naast het ‘W’-patroon ziet Martinez ook een ‘bull flag’ patroon bij Solana. Dit patroon komt vaak voor bij een sterke opwaartse trend en betekent een korte pauze of een kleine terugval in de prijs na een scherpe stijging. Dit is een extra positief teken voor de Solana koers.

Huidige prijs van SOL

Op dit moment is de prijs van Solana $ 162,51 volgens CoinMarketCap. De munt is net door de $ 160 grens gegaan. Dit is een stijging van 2,29% in de afgelopen 24 uur, 20,43% in de afgelopen week, en 17,23% in de afgelopen maand.

Een reden voor de stijgende prijs van Solana is de verwachting van de lancering van de eerste spot Ethereum exchange-traded fund (ETF). Het Amerikaanse investeringsbedrijf VanEck diende hiervoor eind juni een aanvraag in.

Er wordt gedacht dat Solana hierna aan de beurt kan zijn met een eigen ETF. Dit zou er voor kunnen zorgen dat er veel extra geld naar SOL gaat, waardoor de Solana koers kan gaan stijgen.

Lees meer over:
solana koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...