Crypto analist: wereldwijde marketcap stijgt $2 bln voorbij, gaat crypto stijgen in nieuwe rally?

287 totale weergaven
crypto

De crypto markt is tot nu toe niet in staat geweest om een opwaartse trend voor langere tijd vast te houden. Crypto analist Javon Marks voorspelt echter dat dit kan veranderen met een rally die tot een verdriedubbeling kan leiden. Gaat crypto stijgen in nieuwe rally?

De crypto markt heeft recentelijk te maken gehad met de nodige volatiliteit. Nadat de markt een aantal weken geleden nog een marktkapitalisatie van $ 2,3 biljoen had, daalde deze tijdens de recente crypto crash naar $ 1,69 biljoen. Vandaag bevindt de marktkapitalisatie zich alweer op $ 2,07 biljoen.

crypto markt
Marktkapitalisatie van de crypto markt (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Deze volatiliteit heeft ervoor gezorgd dat de markt niet in staat is om een aanhoudende opwaartse trend vast te houden, en ook Bitcoin daalde bijvoorbeeld alweer 4%. Maar als het aan crypto analist Javon Marks ligt gaat de gehele crypto markt binnenkort met x3 stijgen.

Crypto analist voorspelt x3 rally voor crypto markt

Javon Marks, een bekende crypto analist, deelde onlangs op zijn X-account een herhalend patroon in de marktkapitalisatie van de crypto markt. Dit patroon werd eerder ook al waargenomen, waarna de crypto markt met bijna 174% wist te stijgen.

Deze overeenkomsten zijn voor hem een teken dat de crypto markt een vergelijkbare stijging kan doormaken.

Als deze voorspelling uitkomt, wordt het interessant voor investeerders om op zoek te gaan naar cryptocurrencies die optimaal kunnen profiteren van een grote crypto rally.

In het verleden bleken dit vaak juist kleinere crypto’s te zijn, omdat deze nog veel ruimte hebben voor groei. Grote crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum zullen altijd meer moeite hebben om aanzienlijke stijgingen door te maken vanwege hun aanzienlijke marktkapitalisatie.

Omdat het echter lastig kan zijn om een kleinere crypto te vinden met potentieel voor grote stijgingen, beschrijven we hieronder drie van de meest belovende crypto’s van 2024. Alle drie deze projecten zijn in staat om te excelleren bij een nieuwe crypto rally.

Pepe Unchained (PEPU) – Pepe alternatief brengt eigen Layer 2 blockchain naar de markt

Pepe Unchained is een nieuwe crypto die bezig is om met het introduceren van zijn eigen Layer-2 blockchain op de markt. Hiermee is het een van de eerste meme coins die dit weet te realiseren. De Layer-2 blockchain van Pepe Unchained is bestemd om de bekende gebreken van Layer-1 blockchains op te lossen, aangezien deze blockchains steeds duurder en trager worden.

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe (PEPE) die niet langer is gebonden aan de Ethereum en zijn tekortkomingen. Deze nieuwe versie van Pepe wist al snel dat een eigen Layer-2 blockchain de oplossing was voor de eerder ervaren problemen. Deze Layer-2 oplossing biedt hoge transactiesnelheden tegen lage kosten en vormt daardoor ook een perfecte launchpad voor andere nieuwe meme coins.

Wat indrukwekkend is aan Pepe Unchained, is dat ze niet alleen in staat zijn om een Layer-2 blockchain op de markt te brengen. Ze zijn daarnaast ook in staat om een erg aantrekkelijk staking systeem te lanceren dat nu al een groot succes is gebleken. Dit staking systeem stelt gebruikers in staat om een APY van meer dan 220% te verdienen als ze hun PEPU tokens vastzetten. Deze hoge APY heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels al meer dan 730 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet, iets wat de toekomstige koers van dit project ook gaat helpen.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een van de beste presales van 2024. Deze presale heeft inmiddels al meer dan $ 9,1 miljoen aan investeringen opgehaald. Omdat de PEPU tokens in elke fase van de presale verder stijgt in prijs, zullen geïnteresseerde kopers er snel bij moeten zijn. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Crypto All-Stars (STARS) – brengt alle grote meme coins samen onder een dak

Crypto All-Stars is bezig om alle grote meme coins samen te brengen onder een dak. Het doet dit door een MemeVault te creëren waarin gebruikers in staat zijn om alle grote meme coins te staken. Het staken van deze meme coins gaat natuurlijk gepaard met aantrekkelijke beloningen.

De beloningen zullen uitbetaald worden in de vorm van de STARS token. Deze token kan daarnaast echter ook zelf gestaked worden. Gebruikers die dit doen zullen in aanmerking komen voor staking beloningen die wel 3x zo hoog zijn.

Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42,069 miljard tokens. 20% van deze token voorraad is gereserveerd voor de presale, 25% voor staking beloningen, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor een ‘war chest’.

De presale van Crypto All-Stars heeft inmiddels al meer dan $ 480.000 aan vroege investeringen weten op te halen. STARS tokens kosten op dit moment $ 0,0013855 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Base Dawgz (DAWGZ) – crypto project geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe crypto project dat geïnspireerd zegt te zijn door de vrijheid die gepaard gaat met base jumping. Dit project heeft deze vrijheid nu proberen te vertalen naar de blockchain, met als gevolg: een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen. Binnen deze wereld moeten gebruikers in staat zijn om hun tokens feilloos te verplaatsen over verschillende blockchains

Om deze gedecentraliseerde wereld te realiseren zal het Base Dawgz project gebruik maken van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar is op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche.

De Base blockchain vormt echter nog altijd het thuis van Base Dawgz en de bekende meme coin BRETT heeft al laten zien hoeveel voordelen dit met zich mee kan brengen. De BRETT token wist namelijk al snel een market cap van $ 1,5 miljard te vergaren en Base Dawgz lijkt nu de volgende Base meme coin te zijn die zich opmaakt voor grote stijgingen.

De presale van Base Dawgz heeft nu al bijna $ 3 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Tokens zullen begin volgende week verder gaan stijgen, maar zijn op dit moment nog te koop voor $ 0,007784 per stuk. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten komen in aanmerking voor een APY die oploopt tot wel 834%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
crypto marktpepe unchained

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...