Crypto Broker Bitget Stopt in Nederland

Cryptobroker Bitget heeft besloten om de toelating van nieuwe klanten uit Nederland op te schorten. Naar eigen zeggen om de regelgeving in Nederland op te volgen.
Met ingang van 1 december 2023 10:00 uur UTC+1, accepteert Bitget niet langer identiteitsverificatieverzoeken van klanten die een bewijs van de Nederlandse identiteit of een bewijs van adres in Nederland indienen. Gebruikers met Nederlandse IP-adressen kunnen zich niet meer registreren/aanmelden voor onze diensten.
Bitget zal met onmiddellijke ingang stoppen met het promoten van ons merk gericht op Nederlandse gebruikers via partnerlinks, verwijzingslinks of verwijzingscodes voor partner- en verwijzingsprogramma’s.
Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken en stellen je steun en medewerking op prijs bij het doorzetten van onze inspanningen om aan de wettelijke vereisten te voldoen.
In Nederland geldt sinds mei 2021 de verplichting om je als cryptobeurs, – broker of walletprovider te registreren bij de Nederlandsche Bank. Voldoe je niet aan die verplichting, dan mag een partij geen crypto’s aanbieden aan Nederlandse klanten of promotie maken.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...