Crypto-easy money? Vergeet het maar (voorlopig!)

3484 totale weergaven
Crypto-easy money? Vergeet het maar (voorlopig!)

De gouden tijden van crypto lijken voorbij. Alts (alternative coins) blijven achter, zelfs tijdens de zogenaamde bull run. Nieuwe projecten worden gedumpt door investeerders en de markt lijkt meer op een casino dan ooit tevoren.

https://twitter.com/DarkCryptoLord/status/1804466059468267537

De Memecoin manie

Memecoins, crypto’s gebaseerd op grappen en internetcultuur, zijn populairder dan ooit. Maar is dit wel gezond voor de markt? Vroeger investeerden mensen in projecten met een verhaal, met de hoop op een betere toekomst.

Nu lijkt het alleen nog maar te gaan om snel geld verdienen met memecoins.

Het vertrouwen is weg

Het FTX-schandaal heeft diepe wonden geslagen in de cryptowereld. Zelfs doorgewinterde crypto-investeerders zijn hun vertrouwen kwijtgeraakt.

En nieuwe investeerders? Die zien crypto vooral als een gokspel.

Geen snelle winsten meer?

Ook nieuws-traden is niet meer wat het geweest is. Bots zijn razendsnel en pakken de kleine winstjes mee, waardoor er voor jou weinig overblijft.

En presales? Tenzij je een insider bent of een influencer met een leger aan volgers, is het moeilijk om daar nog rijk van te worden.

Wat nu?

Betekent dit dat crypto dood is? Zeker niet! Maar we moeten wel realistisch zijn. De dagen van makkelijke winsten zijn voorbij.

We moeten geduldiger zijn en minder hoge rendementen verwachten.

Blijf investeren, maar doe het slim

Blijf investeren in projecten waar je in gelooft, maar doe het verstandig. Verspreid je risico, vermijd overmatige leverage en wees niet bang om winst te nemen.

En wie weet, misschien komt die volgende grote crypto-golf er sneller aan dan we denken!

xoxo Sophia!

Lees meer over:
crypto updatememe coins

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....