Crypto hype blijft uit na Shibarium relaunch – Kan Shiba Inu 1 euro worden of hebben deze 3 trending crypto’s meer potentie?

De Shibarium relaunch van vorige week was een groot succes, toch is de Shiba Inu koers na een korte stijging weer in een dalende trend komen te zitten. Zelfs na het behalen van een mijlpaal van 1 miljoen verbonden wallets met het nieuwe Layer-2 netwerk, lijkt de vraag naar SHIB gedaald te zijn.

Kan Shiba Inu 1 euro worden of zal de vraag naar de meme coin nog verder afnemen? De crypto markt begint juist steeds meer behoefte te krijgen aan nieuwe crypto’s met potentie om een scherpe stijging mee te maken. Zou het daardoor mogelijk zijn dat Shiba Inu uit de smaak zal vallen?

Voor dat geval hebben we in dit artikel 3 trending crypto’s met de mogelijkheid om vroege investeerders veel winst op te leveren. Het verschil zit hem in het feit dat Shiba Inu al een grote bekende cryptomunt is en daardoor niet zomaar x100 zal gaan vanuit dit punt. Kleine onbekende cryptomunten, moeten nog ontdekt worden en hebben daarom een grotere kans sterk te stijgen.

Alleen als er weer interesse komt in SHIB, zou het zijn momentum kunnen herpakken en kan Shiba Inu 1 euro worden in de toekomst. Hiervoor zullen we waarschijnlijk uit moeten kijken naar nieuwe ontwikkelingen binnen het Shiba Inu ecosysteem. Laten we voor nu kijken naar wat verwachtingen rondom de Shiba Inu koers voor de aankomende periode.

Kan de Shiba Inu koers herstellen en kan Shiba Inu 1 euro worden?

De Shiba Inu koers is in de afgelopen 24 uur met zo’n -1,3% gedaald, met een daling van -2,6% in de afgelopen 7 dagen. Hierdoor ligt SHIB op het moment van schrijven op $0,000007727.

Na een korte stijging aan het eind van augustus was er weer hoop voor Shiba Inu, maar nu lijkt dit niets meer dan valse hoop te zijn. Nu ligt de Shiba Inu koers onder zijn 30-daagse moving average (gele grafiek), die ver onder de 200-daagse moving average (blauwe grafiek) ligt. Dit houdt in dat de prestatie van de Shiba Inu koers steeds verder achteruit gaat.

Crypto hype blijft uit na Shibarium relaunch - Kan Shiba Inu 1 euro worden of hebben deze 3 trending crypto’s meer potentie?

De paarse grafiek onderaan de afbeelding, de Relative Strength Index (RSI), lag aan het eind van augustus ver boven de 60, wat betekent dat SHIB teveel gekocht werd. Dit leidde tot een sterke downtrend voor de meme coin, zo is de RSI nu onder de 35 komen te liggen.

Omdat dit signaleert dat Shiba Inu teveel verkocht is, is er een kans dat SHIB weer een bounce kan maken naar boven. De negatieve ontwikkelingen van de SHIB koers lijken weinig te maken te hebben met Shibarium, maar meer met de daling van Bitcoin.

Mogelijk neemt de interesse in Shiba Inu weer toe in het geval dat Bitcoin weer stijgt. Hiervoor zullen we eerst moeten wachten op goed nieuws, zoals de goedkeuring van de Bitcoin ETF van Grayscale, die is uitgesteld door de SEC (Securities and Exchange Commission).

Zo kan de Shiba Inu koers deze week mogelijk een lichte stijging meemaken door zijn technische oververkochte status. Maar voor een grote stijging, zullen we waarschijnlijk langer moeten wachten.

Vooral nu grotere cryptomunten niet zo interessant zijn voor de markt vanwege de slecht-presterende Bitcoin, zijn er betere alternatieven voor SHIB. Daarom kijken we nu naar een aantal trending crypto’s die de mogelijkheid hebben om op korte termijn meer winst op te leveren.

Wall Street Memes ($WSM) – Een van de Beste Nieuwe Meme Coins van dit jaar

Op lange termijn blijven we de hoop erin houden voor Shiba Inu, maar voorlopig verwachten we er niet veel van. Dit is waarom deze nieuwe crypto met potentie vandaag een betere investering is. Wall Street Memes heeft een gigantische community van 1 miljoen investeerders en ‘degens’, waarmee het een van de grootste meme coins kan worden.

WSM wil kleinere investeerders meer macht geven, dit was ook te zien in 2021, toen de aandelen van onder andere GameStop werden opgeblazen door investeerders op Reddit en Twitter. Het zijn juist de leiders achter deze beweging die Wall Street Memes zijn begonnen om de crypto sector te overspoelen.

Vroege investeerders van de $WSM presale kunnen niet alleen hun tokens staken voor passief inkomen. Als $WSM holder kun je namelijk ook meedoen met airdrops, zo wordt maar liefst 35% van de token supply gebruikt voor community rewards. Als je de kleine investeerder meer macht wil geven, is dit een goede manier om het te doen!

De Wall Street Memes presale is een aantal maanden geleden begonnen en heeft zo meer dan $25 miljoen opgehaald. Dit is een mijlpaal die de meeste crypto presales niet eens durven te stellen als doel. De populariteit van $WSM is gigantisch, daarom verwacht de waarde hiervan binnenkort hard te stijgen.

Na het behalen van de $25 miljoen, is de presale zijn laatste fase binnengetreden, zo heb je nu nog de laatste kans om de meme coin te kopen in de presale. Nadat deze gelist wordt op exchanges, zal de meme coin koers worden blootgesteld aan vraag en aanbod van investeerders, hierdoor verwacht $WSM te exploderen in waarde.

Maar ook op lange termijn kan de meme coin veel waard worden, gezien het feit dat de community steeds verder groeit, terwijl er maar een gelimiteerd aanbod $WSM tokens is.

Nu naar Wall Street Memes

Sonik Coin ($SONIK) – De Snelste Meme Coin van 2023?

Een aantal maanden na het begin van de Wall Street Memes presale, hebben we een nieuwe meme coin gekregen. Sonik Coin, gebaseerd op Sonic The Hedgehog, verwacht binnenkort te lanceren op exchanges en daardoor een snelle stijging mee te maken. Door te investeren in de presale, kun je op zeer korte termijn veel winst maken.

Sonik hoopt zo de snelste meme coin te worden die zijn stijging naar de $100 miljoen in marktkapitalisatie maakt. Wat hierbij heeft, is het feit dat je $SONIK tokens kunt staken, waardoor de verkoopdruk verwacht af te nemen.

De $SONIK presale heeft dan in een paar weken tijd al bijna $1,3 miljoen opgehaald en zal morgen eindigen. Dit is dus de laatste kans om de coin voor een vaste prijs te kopen voordat deze na lancering mogelijk de lucht in springt.

Sonik verwacht namelijk nog meer hype op te bouwen de komende tijd. Niet alleen door gebaseerd te zijn op de erg bekende blauwe egel, maar ook omdat je dus extra tokens kunt verdienen met staken. Ook zijn er geruchten dat het marketing team van Sonik Coin achter SpongeBob Coin ($SPONGE) zat, die eerder dit jaar een scherpe stijging meemaakte.

Doe mee met de presale van Sonik Coin en vlieg met Sonik mee naar de $100 miljoen met een groeifactor van x50.

Nu naar Sonik Coin

Launchpad XYZ ($LPX) – Vind met crypto AI de volgende nieuwe crypto met potentie om x100 te gaan

Hoewel de hype rondom AI – na de lancering van de chatbot ChatGPT – is afgezwakt, blijft AI zich steeds verder ontwikkelen. AI kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor technische analyse of het zoeken naar een nieuwe crypto met potentie om x100 te gaan.

Dit zullen een aantal van de mogelijkheden zijn die je binnen het nieuwe platform van Launchpad zult hebben. Launchpad verwacht een centrale hub te worden binnen crypto, waar je toegang hebt tot de beste projecten, trainingen, analyse, crypto voorspellingen en nog meer.

Crypto hype blijft uit na Shibarium relaunch - Kan Shiba Inu 1 euro worden of hebben deze 3 trending crypto’s meer potentie?

Met het gebruik van de utility token, $LPX zul je nog meer uit het platform kunnen halen. Ook $LPX is een cryptomunt die je kunt staken voor extra voordelen, zoals korting op exchanges, exclusieve toegang tot presales, NFT mints en play-to-earn games en community badges.

De vraag naar $LPX verwacht hierdoor erg hoog te worden, waardoor je veel winst kunt maken op je investering tijdens de presale. De tokens hebben nu een lage prijs van $0,0445 per stuk, maar verwachten dus nog veel meer waard te worden.

Launchpad verwacht razendpopulair te worden in crypto en heeft zo al meer dan $1,5 miljoen opgehaald in de presale. Wil je meer weten over het project? Lees dan hier

de whitepaper.

Direct naar de Launchpad presale

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
cryptocurrencymarktupdate

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...