Crypto vandaag: Bitcoin breekt $ 69.000

4086 totale weergaven
Crypto vandaag

Bitcoin handelt boven de $ 69.000 en Ethereum boven de $ 3750. De cryptocurrency markt steeg met 0,80%, waardoor de totale marktkapitalisatie op $ 2,71 miljard kwam.

Crypto markt update

De S&P Global’s May Manufacturing Index is naar boven bijgesteld naar 51,3, hoger dan de initiële projecties. Dit nieuws heeft de cryptomarkt een boost gegeven.

E-Trade overweegt “Roaring Kitty” te verbieden vanwege mogelijke manipulatie van GameStop-aandelen nadat zijn investeringen een stijging van 30% in de aandelen veroorzaakten.

Crypto Fear and Greed Index

De Crypto Fear and Greed Index staat vandaag en gisteren op 73 (Hebzucht), een stijging vergeleken met 72 (Hebzucht) vorige week.


Top stijgende munten

De top stijgende munten in de afgelopen 24 uur zijn:

 1. DOG.GO.TO.THE.MOON: $0.00 (1.06%)
 2. Kaspa: $0.15 (-8.11%)
 3. Notcoin: $0.02 (3.69%)

Bitcoin overtrof kortstondig de $ 70K, maar trok zich terug naar het $ 69K prijsniveau. Altcoins zoals #Floki ($FLOKI), #Notcoin ($NOT), #Jasmycoin ($JASMY), #Wormhole ($W), en #Floki ($FLOKI) hebben allemaal winsten geboekt.

Wereldwijd Nieuws Update

Het totale volume van de cryptomarkt in de afgelopen 24 uur is $ 82,45 miljard, een stijging van 26,84%. Het totale volume in DeFi is momenteel $ 5,68 miljard, wat 6,89% van het totale cryptomarkt 24-uurs volume is.

 1. E-Trade en ‘Roaring Kitty’: E-Trade overweegt Keith Gill, beter bekend als ‘Roaring Kitty’, te schorsen wegens mogelijke manipulatie van de GameStop-markt. Gill’s recente grote investering in GameStop-aandelen en call-opties leidde tot een stijging van 30% in de aandelen. Zijn acties, die doen denken aan de meme-aandelenmanie van 2021, worden onderzocht door het compliance team van Morgan Stanley.
 2. VS-wetgever Ro Khanna en de FIT21-wet: VS-wetgever Ro Khanna dringt er bij het Witte Huis op aan om de FIT21-wet voor blockchain-regulatie te steunen, na het veto van Joe Biden tegen de SEC’s SAB 121. Te midden van de tweeledige inspanningen van het Huis, benadrukt Khanna het belang van regelgevende duidelijkheid. Pro-crypto stemmen, waaronder Paul Grewal van Coinbase, echoën de oproep voor ondersteunende regulatie.
 3. Bernstein-analisten en de goedkeuring van spot Ether ETF’s: Analisten bij Bernstein suggereren dat de goedkeuring van de SEC van spot Ether ETF’s niet werd gedreven door politieke druk. Ondanks de verrassing van de aanvragers, komt de goedkeuring overeen met de regelgeving voor Bitcoin ETF’s, wat wijst op de commodity-status van Ether. De SEC keurde aanvragen van grote bedrijven goed, in afwachting van positieve prijsactie voor Ether voor de lancering.
 4. Coinbase en Fairshake: Coinbase doneerde $ 25 miljoen aan Fairshake, een crypto-gerichte PAC, voorafgaand aan de Amerikaanse verkiezingen. CEO Brian Armstrong wil pro-crypto kandidaten steunen en anti-crypto kandidaten uit hun ambt verwijderen. Fairshake, dat $ 160 miljoen heeft opgehaald, kan niet direct doneren, maar kan wel uitgeven aan ondersteuning van kandidaten. De lobby-inspanningen richten zich op belangrijke races.
 5. S&P Global’s productie-index: De productie-index van S&P Global steeg in mei naar 51,3, wat wijst op een bescheiden verbetering van de sector, aangedreven door groei in nieuwe orders en export. Het ondernemersvertrouwen nam toe, wat leidde tot meer aanwervingen en hogere aankoopactiviteit. De inputkosten stegen, maar de productie PMI van ISM daalde onverwacht naar 48,7, wat wijst op een zwakkere vraag ondanks een herstel van de werkgelegenheid.
 6. Mo Shaikh en de CFTC: Mo Shaikh, CEO van Aptos Labs, is door de Amerikaanse Commodities and Futures Trading Commission benoemd tot lid van haar Digital Assets Markets Subcommittee. Deze subcommissie, een onderdeel van de GMAC, speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de CFTC-regelgeving met betrekking tot de wereldhandel. De selectie van Shaikh benadrukt de geloofwaardigheid van Aptos, een Layer 1 blockchain-platform ontwikkeld door voormalige medewerkers van Meta Platforms.

Dit zijn enkele van de belangrijkste wereldwijde gebeurtenissen die de cryptomarkt beïnvloeden. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen, aangezien ze een aanzienlijke impact kunnen hebben op de waarde van uw crypto-investeringen.

Vooruitgang

 • Is er een uitbraak op komst nu Bitcoin (BTC) boven de $69K stijgt?
 • Kan dit de grootste Bitcoin bull run ooit zijn?
 • Wanneer wordt de $100K magneet geactiveerd?
 • Maakt de inflatieverlichting in de VS de weg vrij voor een renteverlaging in september?

 

Lees meer over:
crypto updatemarkt update

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...