‘Cryptobeurzen hadden ruim 546 miljoen bezoekers in november’

Cryptobeurzen werden druk bezocht in november. Volgens The Block Research verwelkomde de grote handelshuizen van de industrie ruim 546 miljoen bezoekers in november.

Websites als SimilarWeb houdt het aantal bezoekers van websites wereldwijd bij. Dit zijn echter wel schattingen aan de hand van openbare data, ze hebben geen exacte cijfers. Dit soort statistieken zijn echter wel een indicatie voor de interesse in een bepaalde website.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Cryptobeurzen populair

Met 546,6 miljoen bezoekers in november van 2021 was alleen mei dit jaar een betere maand voor de beurzen. Toen bezochten ruim 638 miljoen mensen hun websites.

Hieronder zie je een grafiek met de cijfers van de afgelopen jaren. Wat opvalt is dat er na de bullrun van eind 2017/begin 2018 heel lang een dip was in bezoekers. De interesse in de markt is jaren lang minder geweest. Vanaf 2021 lijkt de interesse weer door te groeien naar nieuwe hoogtes.

'Cryptobeurzen hadden ruim 546 miljoen bezoekers in november'
Bezoekers aan cryptobeurzen volgens The Block

Binance is nog altijd de populairste cryptobeurs. Het handelshuis ligt wereldwijd onder vuur omdat zij vaak niet voldoen aan bepaalde richtlijnen en wetgeving met betrekking tot Know-Your-Customer procedures bijvoorbeeld. Het Amerikaanse Coinbase staat op nummer twee in de lijst van meeste bezoekers.

De nieuwe opleving van het webverkeer naar beurzen komt niet helemaal uit de lucht vallen. De prijs van bitcoin helpt altijd mee om bezoekers te trekken. Grote dalingen of grote stijgingen zijn vaak redenen om toch weer even te gaan kopen of verkopen.

'Cryptobeurzen hadden ruim 546 miljoen bezoekers in november'
Afbeelding via The Block
Lees meer over:
Bitcoin nieuwscryptobeurs

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...