Deadline voor uitbetalen 141.686 BTC aan schuldeisers Mt. Gox staat op 31 oktober

1244 totale weergaven

Er is weer een nieuwe update gedeeld over het uitbetalingsproces aan de schuldeisers van Mt. Gox.

“De basisaflossing, tussentijdse aflossing en de vervroegde forfaitaire aflossing zijn momenteel gepland voor 31 oktober 2023. De deadlines kunnen worden verlengd met toestemming van de Tokyo District Court.”

In de berichtgeving van vorige maand staat dat de Rehabilitation Debtor in totaal 141.686 BTC in kas heeft om uit te delen aan alle klanten die al bijna een decennium met smart op hun geld zitten te wachten.

Daarnaast is er ook nog eens 142.846 BCH, bitcoin cash, in beheer van deze partij. Deze worden ook meegenomen in de uitbetaling aan voormalig klanten.

Deadline voor uitbetalen schuldeisers Mt. Gox staat op 31 oktober

Tienduizenden schuldeisers

In maart 2023 kwam er een einde aan de periode waarin men claims kon indienen. Daardoor is het nu duidelijk dat er ruim 42.000 gebruikers van de ten onder gegane beurs hun geld willen terugkrijgen.

Deadline voor uitbetalen schuldeisers Mt. Gox staat op 31 oktober

De deadine voor de identiteitsverificatie voor corporate schuldeisers (Verification for Corporate Identity) is inmiddels ook achter de rug, zo is te lezen in het bericht.

Onlangs kwam er ook nieuws naar biuiten dat de identiteit van de hackers van de beurs bekend waren. Het Amerikaanse ministerie van Justitie verwijst naar de twee mannen achter BTC-e. De twee Russen Alexey Bilyuchenko en Aleksandr Verner zijn aangeklaagd door het DOJ.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Download onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsMt.Gox

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...