Deze Bitcoin beleggingsapp haalt 2,3 miljoen euro op

Beleggingsapp Relai uit Zwitserland heeft 2,5 miljoen frank aan durfgeld opgehaald, omgerekend bijna 2,3 miljoen euro. Het is een mobiele app waarmee je automatisch bitcoin kunt sparen, ook wel bekend als dollar cost averaging methode. Ook Nederlanders kunnen hun bankrekening koppelen aan de app.

Dat meldt bitcoinmagazine.com op haar site.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De bitcoin prijs in euro’s:

Beleggingsapp haalt durfgeld op

Het gaat om een zogenaamde Serie A investeringsronde, een eerste ronde om geld bij externe investeerders op te halen. Deze is geleid door de Zwitserse geldschieter Redalpine. Een van de features waar het team aan gaat werken is een functie voor institutionele beleggers die in één keer een bulk bitcoin willen aankopen.

Een andere nieuwe feature is dat gebruikers de ontvangen BTC direct naar hun eigen hardware wallet naar keuze ontvangen.

Zoals bekend is er onder bedrijven ook steeds meer behoefte aan betrouwbare gateways naar bitcoin. Naast Redalpine prijken ook Polytech Ventures, Fulgur Ventures en ACE & Company als investeerder op het lijstje.

Relai is eigenlijk nog maar net gestart (juli 2020), maar de app is al ruim 23.000 keer gedownload in de Appstore en Playstore. Ruim tienduizend klanten maken gebruik van de DCA-functionaliteit.

Volgens medeoprichter en partner Peter Niederhauser van Redalpine gaat apps zoals Relai de toegang tot bitcoin versnellen en vergemakkelijken.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
appinvestering

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...