Deze bitcoin whale is wéér actief en koopt $37,5 miljoen aan BTC

Deze bitcoin whale is wéér actief en koopt $37,5 miljoen aan BTC

Een van de grootste bitcoin whales stonden wekenlang aan de zijlijn, maar is recent weer actief geworden.

Bitcoinwhale wéér actief

Whales zijn entiteiten met 1.000 bitcoin of meer in hun bezit. Ze staan erom bekend te accumuleren in zowel bear- als bullmarkten, en proberen toppen en dalen zo goed mogelijk te 'timen'.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Uit on-chain analyse blijkt dat deze derde grootste whale voor ruim 37,5 miljoen dollar aan bitcoin hebben gekocht.

Dat meldt analist VentureFounder uit CryptoQuant, die opvallende bewegingen op de bitcoin blockchain in kaart brengt.

Ze hebben het bitcoin adres van deze whale in de smiezen. Zo is te zien dat deze entiteit 596 bitcoins kocht tegen een gemiddelde prijs van $62.934.

Opvallend is dat ze zich de afgelopen weken koest hielden, terwijl ze eerder flink insloegen bij het $60.000 niveau, nog onder het vorige all-time high level.

Andere on-chain cijfers bevestigen dat whales sinds $40.000 versneld bitcoins zijn gaan verzamelen. Whales hebben circa 27% van alle bitcoinvoorraad in handen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin whale

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties