Digital Currency Group (DCG) sluit handelsdochter TradeBlock

Digital Currency Group (DCG) sluit handelsdochter TradeBlock

Digital Currency Group (DCG) sluit zijn handels- en prime brokerage-dochteronderneming TradeBlock. De reden is de tegenzittende economie en het mindere investeringsklimaat in de VS. Het bedrijf gaat vanaf 31 mei de deuren fasegewijs sluiten.

Een woordvoerder zegt tegen The Block over de situatie: Vanwege de toestand van de bredere economie, de aanhoudende cryptowinter én de uitdagende regelgeving voor digitale activa in de VS, is besloten om het institutionele handelsplatform van het bedrijf te stoppen".

TradeBlock is in januari 2021 gekocht door CoinDesk, een andere DCG-dochteronderneming. Sommige van TradeBlock’s activiteiten zijn toen geïntegreerd in CoinDesk, terwijl andere elementen zijn afgesplitst in een aparte entiteit.

DCG sloot eerder dit jaar zijn vermogenstak HQ Digital, ook met als de reden de economische tegenwind. Het bedrijf is momenteel verwikkeld in een langdurige juridische beproeving waarbij de failliete leningeenheid van zijn dochteronderneming Genesis betrokken is, die miljarden dollars schuldig is aan schuldeisers.

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties