Directeur van Binance reageert op geruchten over grote aankoop

Binance kocht niet de dip. Er gingen geruchten over een grote aankoop van de cryptobeurs. Er stroomde namelijk ruim 100.000 BTC naar hun cold wallet. Volgens de directeur van het handelshuis klopt daar echter niets van.

Volgens de website bitinfocharts heeft de beurs ruim $7 miljard aan bitcoin in de cold wallet. De adressen van Binance bevatten in totaal 353.863,26 BTC. Dat is bijna 2% van alle bestaande bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het gaat echter niet om een schatkist van Binance met eigen fondsen. Volgens directeur Changpeng Zhao zijn het met name klantenfondsen.

Het zijn nog steeds bizarre bedragen en getallen, maar het geld staat op papier dus niet allemaal in handen van Binance. In de praktijk staat het in ieder geval wél op een adres van Binance.

Geld

Binance verdient geld met de handel op hun platform. Volgens Zhao is dat voldoende om bitcoin te sparen. De beurs is op de spot- en futuremarkt de grootste spelers qua handelsvolume. Een percentage van dat handelsvolume stroomt rechtstreeks naar Binance.

Lees meer over:
BinanceBitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!