Update: Binance start weer met opnames van bitcoin

497 totale weergaven

Update (17:46) : Binance heeft de opnames van bitcoin weer hervat na een pauze. De achterstand voor opnames moet nu worden weggewerkt.

Binance schort de opnames voor bitcoin op. De grootste cryptobeurs van de wereld maakt dat bekend via Twitter.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De reden is volgens Binance zelf een transactie op het netwerk. Die zou vastzitten. Het lijkt een reactie op de onrust in de markt. Maar het lijkt een reactie op de grote dalingen. Het handelshuis volgt hiermee het voorbeeld van een ander bitcoinbedrijf. Leningverstrekker Celsius stopte namelijk vandaag ook met opnames.

Binance benadrukt dat alleen transacties via het bitcoin netwerk momenteel zijn stopgezet. Op andere manieren kun je wel nog je geld opnemen van het platform.

Voorlopig is er niets bekend over eventuele tekorten of liquiditeitsproblemen. De precieze uitleg laat nog op zich wachten. In de praktijk betekent dit simpelweg dat klanten hun bitcoin niet direct naar een eigen wallet kunnen sturen vanaf het platform. Dat is een ingrijpende maatregel.

Directeur Changpeng Zhao liet eerder op Twitter weten dat het onderhoud tot een half uur zou duren. Die grens zijn we inmiddels gepasseerd. Het is onduidelijk hoe lang dit nog gaat duren.

Lees meer over:
Binance

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...