Dogeverse klaar voor lancering op MEXC: Prijsexplosie verwacht!

2567 totale weergaven
Dogeverse gaat viral: €17 miljoen opgehaald, jij bent de volgende?

Dogeverse ($DOGEVERSE), de innovatieve multichain meme coin, heeft zijn eerste notering op een gecentraliseerde beurs (CEX) aangekondigd. Deze primeur vindt plaats op MEXC, een toonaangevende crypto-exchange.

Deze stap zal Dogeverse ongetwijfeld in de schijnwerpers zetten, met een verwachte prijsstijging zodra de notering live gaat.

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Een succesvol begin

Sinds de lancering heeft het $DOGEVERSE-token veel aandacht gekregen. In de presale werd meer dan $ 15 miljoen opgehaald en een levendige gemeenschap van supporters opgebouwd. Investeerders wilden Dogeverse al kopen op gedecentraliseerde beurzen (DEX) om te profiteren van de verwachte prijsstijging.

Volgens een rapport van CoinGecko heeft MEXC een dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 1,19 miljard. Met meer dan 10 miljoen gebruikers in meer dan 170 landen is MEXC een prominente naam in de crypto-exchange wereld. Dit maakt MEXC het ideale platform voor de eerste CEX-notering van Dogeverse.

https://twitter.com/The_DogeVerse/status/1808434277878583557

Waarom MEXC belangrijk is

De notering op MEXC zal Dogeverse niet alleen meer zichtbaarheid geven, maar het token zal ook toegang krijgen tot een breder publiek. Dit is een cruciale stap voor Dogeverse om zijn positie in de markt te versterken.

Dogeverse onderscheidt zich in de drukke meme coin markt door zijn unieke multichain utility. Terwijl traditionele meme coins op één blockchain opereren, werkt Dogeverse over meerdere blockchains. Dit zorgt voor naadloze transacties over zes grote blockchains: Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche en Base. Hierdoor kunnen investeerders de geschiktste optie kiezen.

Innovatie met multichain

De multichain capaciteit van Dogeverse zorgt niet alleen voor betere toegankelijkheid, maar vermindert ook transactiekosten en verbetert de interoperabiliteit. De Dogeverse Bridge, een geavanceerde bridging technologie, blijft de reden voor het succes van deze meme coin.

Met deze technologie positioneert Dogeverse zich als de veelzijdigste meme coin op de markt.

Beste meme coin

Dogeverse - eerste meme over meerdere blockchains

  • Ontwikkeld voor maar liefst 6 blockchains
  • Presale haalde al meer dan $10.00.000,- op
  • Onderdeel van de meme-legende familie DOGE
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Voordelen voor vroege adopters

De presale eindigde op 3 juni, waarbij de waarde van het $DOGEVERSE-token $ 0,00031 bedroeg. Het uitverkochte presale is een bewijs van het succes van dit gemeenschap-georiënteerde project.

Jacob Crypto Bury, een populaire YouTuber en crypto-influencer, noemde $DOGEVERSE als een van zijn favorieten.

Vooruitkijkend kan de verwachte prijsstijging een lucratieve kans bieden voor vroege adoptanten om te profiteren van de stijgende populariteit en marktvraag van de meme coin.

De notering op MEXC markeert een belangrijk moment voor Dogeverse, aangezien aanzienlijke handelsactiviteit wordt verwacht.

Een belangrijke mijlpaal

Het succes van Dogeverse is geen toeval. Vanaf het begin heeft Bitcoinmagazine.nl de adoptie van Dogeverse ondersteund en gepromoot. Onze experts hebben bij het lanceren van de presale grondig onderzoek gedaan naar de legitimiteit van de token en de potentie ervan. Dankzij hun zorgvuldige analyse is Dogeverse uitgegroeid tot een gewilde token met een sterke gemeenschap van investeerders.

Bitcoinmagazine.nl heeft de koersverwachting van Dogeverse nauwlettend in de gaten gehouden en hierover regelmatig updates en persberichten gedeeld. Deze continue ondersteuning heeft bijgedragen aan het vertrouwen van investeerders en de groei van Dogeverse.

Nu de token een CEX-notering op MEXC heeft bereikt, bevestigt dit de juistheid van de inschattingen van onze experts. Deze mijlpaal zorgt niet alleen voor meer zichtbaarheid voor Dogeverse, maar biedt ook toegang tot een breder publiek, wat verdere groei en succes mogelijk maakt.

Bitcoinmagazine.nl zal Dogeverse blijven volgen zodra hij op MEXC beschikbaar is, en we zullen onze lezers op de hoogte houden van alle belangrijke ontwikkelingen en koersverwachtingen.

Doe mee met Dogeverse

Wil je deel uitmaken van deze multi-chain meme revolutie?

Bezoek de Dogeverse-website en sluit je aan bij de gemeenschap. Investeer nu en profiteer van de mogelijkheden die Dogeverse biedt.

xoxo Sophia!

 

Lees meer over:
DOGEdogeversememe coins

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....