Eric Trump onthult: Groot crypto nieuws op komst!

590 totale weergaven
Verrassende steun uit Silicon Valley: Tech-Industrie achter Trump in 2024

Eric Trump, de zoon van voormalig president Donald Trump, heeft laten weten dat hij binnenkort groot nieuws over cryptocurrency zal delen. Zijn aankondiging heeft veel aandacht getrokken op social media. Met de verkiezingen in november in aantocht, delen veel bekende figuren hun meningen over verschillende industrieën.

Eric Trump en zijn interesse in crypto

De interesse van Eric Trump in cryptocurrency groeit al een tijdje. Vorig jaar maakte hij nog duidelijk dat hij niets te maken had met Trumpcoin, een memecoin die zijn familienaam droeg. Maar recent lijkt zijn mening te veranderen.

Op X vertelde Eric dat hij enthousiast is geworden over crypto en Decentralized Finance (DeFi). Hij zei: “Ik ben echt verliefd geworden op Crypto / DeFi. Blijf op de hoogte voor een grote aankondiging.” Wat deze aankondiging precies gaat zien, is nog niet duidelijk.

Donald Trump legt nadruk op Bitcoin

Donald Trump heeft Bitcoin opgenomen in zijn politieke campagne. Hij nam deel aan de Bitcoin Conference 2024 en koos JD Vance, een voorstander van Bitcoin, als zijn running mate. Dit laat zien dat hij meer interesse krijgt in de crypto industrie. Onlangs kondigde Trump aan dat hij een interview met Elon Musk plant, wat zowel politieke als crypto implicaties kan hebben.

Timing van Eric Trump’s crypto nieuws

De timing van Eric Trump’s crypto aankondiging is opvallend, omdat Vicepresident Kamala Harris Tim Walz heeft gekozen als haar vicepresidentskandidaat. Dit is interessant omdat het team van Kamala Harris naar verluidt op zoek was naar iemand die positief staat tegenover crypto.

Hoewel Tim Walz geen bekende mening over crypto heeft, staat hij wel bekend om zijn steun aan regulering, wat nieuwsgierigheid wekt over zijn standpunt. Eric Trump’s opmerkingen komen op een strategisch moment en maken het verhaal rondom politiek en crypto nog interessanter. Crypto is namelijk een groot punt ter discussie geworden bij de presidentskandidaten in Amerika.

Ook heeft Kamala Harris David Plouffe, een ex-lid van de Binance Global Advisory Board, als senior strategisch adviseur benoemd.

Lees meer over:
Donald Trumpverkiezingen

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...