Exodus Wallet voegt Lightning Network toe aan mobiele app

Exodus wallet implementeert het bitcoin Lightning Network. In de nieuwe versie (21.12.3) kunnen mobiele gebruikers bitcoin versturen en ontvangen via Lightning.

Exodus integreert Wallet of Satoshi om dit voor elkaar te krijgen. Gebruikers kunnen direct de optie aanzetten via het dashboard.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Exodus staat bekend als gebruiksvriendelijke app, maar geeft ook toegang tot meer dan alleen bitcoin. Toch kiezen de developers er nu voor om ook de ontwikkelingen rondom bitcoin niet te negeren.

Het Lightning Network stelt mensen in staat om goedkoper en sneller bitcoin te versturen. Tijdens drukte kunnen bitcoin transacties duur zijn, Lightning kan dan ook dienen als alternatief.

Ook heeft de wallet cryptobeurs FTX geïmplementeerd. De Amerikaanse beurs groeit als een speer en heeft inmiddels miljoenen gebruikers.

Hoe werkt de huidige implementatie van Lighting in Exodus?

Op het moment van schrijven kunnen alleen gebruikers van Exodus Mobile aan de slag met Lightning. Naar eigen zeggen maakt Exodus gebruik van de API van Wallet of Satoshi. Gebruikers hebben bitcoin níet in eigen beheer wanneer ze gebruik maken van deze diensten.

Wallet of Satoshi is een mobiele app voor iOS en Android dat het makkelijk maakt om transacties via Lightning te doen. Exodus heeft dus geen eigen software gebouwd, maar heeft gekozen voor de integratie van een andere app.

Gebruikers kunnen bitcoin on-chain direct omwisselen met behulp van deze nieuwe optie. Ook kun je nu gemakkelijk bitcoin op het Lightning Network weer omwisselen naar bitcoin on-chain.

Kortom: meer opties en keuze mogelijkheden voor bitcoiners.

Ben je een gebruiker van Exodus? Dan kun je hier de exacte updates vinden. Aan de hand van afbeeldingen als hieronder kun je Lightning via de app leren gebruiken.

Exodus Wallet voegt Lightning Network toe aan mobiele app

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...