Farfetch gaat bitcoin (BTC) accepteren

Farfetch, een online marktplaats voor luxe mode, is van plan om cryptocurrency’s te gaan accepteren. Het is na Gucci en Balenciaga het volgende luxe merk dat toekomst ziet in deze manier van betalen.

Farfetch accepteert in eerste instantie zeven cryptomunten, waaronder Bitcoin (BTC), zo staat in het persbericht te lezen. De aankondiging volgt op lancering van cryptocurrency-betalingen bij de Londense retailer Browns, eigendom van Farfetch.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

José Neves, oprichter en CEO van Farfetch, zegt hierover: ‘Het accepteren van crypto’s is een cruciale stap om te testen en te leren. We stellen nu al onze boetiek- en merkpartners in staat om cryptocurrency te adopteren.”

Farfetch is een Brits-Portugees online luxe modewinkelplatform dat producten verkoopt van ruim 1.400 boutique shops en merken van over de hele wereld. Het bedrijf is in 2007 opgericht door de Portugese ondernemer José Neves met het hoofdkantoor in Londen en kantoren in Lissabon en Porto.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram
chat
, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...