Floki Inu koers pumpt 30%, haalt SHIB & DOGE ADTV in – nu investeren in de populaire crypto meme?

4423 totale weergaven
floki

Floki Inu is vandaag met 30% omhoog geschoten in combinatie met een trading volume van $ 1,4 miljard. Hiermee heeft FLOKI het trading-volume van grote meme coins zoals DOGE ($ 850 miljoen) en SHIB ($ 770 miljoen) overtroffen.

De 3% stijging van de crypto markt leidde tot een nog grotere stijging voor altcoins en meme coins, waarvan FLOKI de #4 grootste crypto stijgers is onder de 1381 meme coins op CoinMarketCap.

Floki Inu koers overtreft Dogecoin en Shiba Inu – wat gaat de populaire crypto meme doen?

De Floki Inu koers heeft vandaag een nieuwe All-Time High neergezet op $ 0,000349 na een stijging van ruim 30%. Na een lichte correctie ligt FLOKI op $ 0,000328 met een toename van 24% in de afgelopen 24 uur.

Deze stijging naar een nieuwe ATH volgde nadat de populaire meme coin ook op maandag en dinsdag is geklommen. Hierdoor ligt de Relative Strength index (RSI) momenteel op het overgewaardeerde niveau boven de 70, wat wijst op een groter risico voor een correctie.

floki inu koers grafiek
Floki Inu koers grafiek – TradingView

Een factor die mogelijk bijdraagt aan de stijging van FLOKI sinds maandag, is de mysterieuze teaser die het officiële account van Floki Inu heeft gedeeld op X (twitter) die dag. Deze teaser is voor iets wat op 10 juni 2024 plaats zal vinden, wat over minder dan een week zou zijn.

Floki Inu heeft een sterke positie om het op te nemen tegen de andere dog crypto memes, waaronder Dogecoin en Shiba Inu. En met een marketcap van $ 3,1 miljard, heeft FLOKI nog ruimte om vanuit dit punt verder te stijgen, uiteraard niet zonder het risico op correcties tussendoor.

Als FLOKI zijn momentum weet te behouden, zou de meme coin deze week nog naar $ 0,00040 kunnen stijgen. Als dit momentum verder toeneemt, is een stijging naar $ 0,00100 ook mogelijk de komende weken.

Kan Floki Inu verder stijgen of hebben deze crypto memes meer potentie?

Floki Inu is sinds zijn listing op CoinMarketCap in 2021 met meer dan 9.000% gestegen in waarde. Hoewel de meme token nog verder kan stijgen, zullen de explosieve gains van x10 of x100 erg lastig worden nu het een marketcap van meer dan $ 3 miljard heeft.

Als je wel op zoek bent naar crypto’s met potentie om x10 of zelfs x100 te gaan, is het belangrijk om vooral naar nieuwe projecten te kijken. In dit artikel kijken we naar 2 cryptomunten die nog in een presale te koop zijn, waardoor je zo vroeg mogelijk kunt instappen en daardoor mogelijk veel winst kunt maken op je investering.

PlayDoge (PLAY)

FLOKI combineert het leuke van meme coins met utility, waardoor het mogelijk een groot succes kan worden in de volgende bull run. Een van de eerste projecten die dezelfde kant als FLOKI op kan gaan is de nieuwe PlayDoge (PLAY), die in een week tijd meer dan $ 2,15 miljoen heeft opgehaald met zijn presale.

PlayDoge is een Play-to-Earn crypto project waarbij het mogelijk is om voor je eigen digitale huisdier te zorgen en deze mee te nemen op avontuur in de vorm van arcade games en hiermee PLAY kunt verdienen. Dit, in combinatie met 8-bit stijl van het project, heeft investeerders behoorlijk enthousiast gemaakt, wat PlayDoge helpt om na lancering viraal te gaan.

Je kunt PlayDoge kopen voor $ 0,00503 per stuk en kunt tijdens de presale gebruikmaken van staking om passief extra tokens te verdienen met een huidige APY van 142%. Na de presale zal PLAY live gaan op exchanges en kan de token nog verder stijgen in waarde.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Base Dawgz (DAWGZ)

Een andere meme coin die hard viraal kan gaan zoals Floki Inu is Base Dawgz (DAWGZ). Deze nieuwe honden meme coin is sinds gisteren te koop in de presale, maar heeft al meer dan $ 215.000 opgehaald.

Base Dawgz is een multi-chain meme coin die live zal gaan op de Base blockchain, met een bridge naar Ethereum, BNB, Avalanche en Solana. Naast deze multi-chain functionaliteit heeft, de meme coin een staking functie, waardoor je extra DAWGZ tokens kunt verdienen.

Tijdens de eerste fase van de presale kun je DAWGZ kopen voor $ 0,00479, de laagste prijs waarvoor je de token kunt krijgen voordat deze gelanceerd wordt op exchanges. Door vrienden door te verwijzen naar de presale, verdien je 10% van hun investering als bonus in USDT, dit helpt het project verder om viraal te gaan.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
Flokimeme crypto

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...