Genesis Global Trading deelt opmerkelijke kwartaalcijfers: $31,5 miljard aan bitcoin handel

Genesis Global Trading verzorgde $31,5 miljard aan trades voor hun klanten in het eerste kwartaal van dit jaar. Dat meldt het bedrijf in haar kwartaalcijfers.

Genesis biedt verschillende diensten in de wereld van bitcoin. Het handelsvolume in naam van hun klanten nam maar liefst met 287% toe in het eerste kwartaal van 2021.

Groeiende interesse

Genesis wijst naar interesse uit professionele handelaren en hun ‘bitcoin treasury’. Een andere opmerkelijke statistiek is de handel in derivaten via Genesis. In het eerste kwartaal van dit jaar ging dat om $10,5 miljard aan derivaten.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Genesis Global Trading deelt opmerkelijke kwartaalcijfers: $31,5 miljard aan bitcoin handel

De categorie ‘corporates’ (bedrijven, professionele handelaren) was goed voor $8 miljard van de spothandel. Veel partijen in deze categorie hadden voorheen nog helemaal geen positie in de wereld van bitcoin volgens Genesis. Daar komt nu wereldwijd verandering in en ook dit bedrijf porifteert daarvan.

Genesis Global Trading deelt opmerkelijke kwartaalcijfers: $31,5 miljard aan bitcoin handel

Schatkist

Genesis Treasury is een relatief nieuw product waar de broker een bijzonder dienst mee levert. Het is gericht op bedrijven die blootstelling willen aan bitcoin door verschillende beleggingsstrategieën, denk bijvoorbeeld aan aandelen.

Genesis ziet Tesla en MicroStrategy als katalysators voor deze groei aan interesse. Na de aankopen van deze miljardenbedrijven zochten meer partijen contact met Genesis over de mogelijkheden.

Ook het verzorgen van liquiditeit middels leningen neemt toe. Dat gaat om combinaties met cash, bitcoin, ethereum en andere assets uit de industrie.

Lees meer over:
Industrie

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...