Goedemorgen Bitcoin: ‘73% van miljonairs toont interesse in BTC'

Goedemorgen Bitcoin: ‘73% van miljonairs toont interesse in BTC'

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Onderzoek: ‘73% van miljonairs wil graag Bitcoin (BTC) kopen’

Een onderzoek onder meer dan 700 vermogende particulieren toont aan dat Bitcoin en andere cryptocurrency’s ook bij deze groep op de radar zijn verschenen.

Een andere benaming voor deze groep is ook de term high-net-worth individuals. Het blijkt dat bijna driekwart van deze miljonairs voor het einde van 2022 wil investeren in Bitcoin (BTC) en andere cryptovaluta, of dit al hebben gedaan.

Uit het onderzoek van het financieel adviesbureau deVere Group, blijkt dat 73% van de respondenten zeer optimistisch is over cryptocurrency’s. In 2019 was dit percentage in een soortgelijk onderzoek echter nog 68%.

Bitcoin exchange OKEx vanaf 27 november weer volledig open

Bitcoin beurs OKEx is vanaf vrijdag 27 november 10.45 UTC weer volledig open. Opnames van Bitcoin zijn dan weer mogelijk. Dat meldt de exchange vandaag.

Eerder was de peer-to-peerhandel al hervat op de exchange.

Op donderdag 15 oktober moest de exchange onverhoopt de opnames van cryptovaluta stil leggen.

Een van de oprichters van de exchanges, Star Mingxing Xu, is in oktober door de politie meegenomen voor verhoor. Het is onduidelijk wat daarvan de reden is.

Pokerbedrijf koopt miljoenen aan Bitcoin (BTC) om aan vraag te voldoen

De prijs van bitcoin stijgt de afgelopen weken hard. Op het moment van schrijven staat de koers rond de prijs van $18.000. Het Amerikaanse Winning Poker Network (WPN) biedt pokeraars de mogelijkheid om hun winsten in bitcoin op te nemen. Dat meldt Bloomberg.

Een leuke optie, maar sinds de recente stijging van BTC is de vraag naar deze dienst enorm toegenomen. Het bedrijf moet daarom op verschillende manieren aan bitcoin komen.

Volgens de directeur van Winning Poker Network, Phil Nagy, moest zijn bedrijf voor miljoenen dollars aan bitcoin kopen om aan de vraag te voldoen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Lees meer over:
Bitcoin BTC goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties