Goedemorgen Bitcoin: Verzekeraar koopt voor $100 miljoen aan BTC

883 totale weergaven

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC BTC.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Amerikaanse verzekeraar MassMutual koopt voor $100 miljoen Bitcoin

Er is opnieuw een Amerikaans bedrijf die een grote stap richting bitcoin zet: verzekeraar MassMutual heeft voor $100 miljoen aan BTC gekocht. Het bedrijf kocht zo’n 5.470 bitcoin. Dat meldt The Wall Street Journal.

Bedrijven als MicroStrategy zetten vol in op bitcoin: een groot gedeelte van hun reserves zit inmiddels in bitcoin.

Een verzekeraar als MassMutual pakt het iets anders aan: zij zien dit volgens The Wall Street Journal als manier om mogelijke kansen te pakken, maar bitcoin is slechts een klein deel van hun investeringsportfolio.

Grootste bank van Singapore bevestigt: we gaan Bitcoin verkopen

De Singaporese bank DBS bevestigt het nieuws dat al sinds oktober circuleert: ze gaan cryptoproducten lanceren, waaronder een cryptobeurs die handel in Bitcoin en enkele altcoins faciliteert.

Het nieuws is nu dus officieel. Een aantal weken geleden lekte er een webpagina uit waarin uitleg stond over de functionaliteiten van het platform. Het heette de DBS Digital Exchange en het was destijds per ongeluk online gezet.

MicroStrategy wil $550 miljoen ophalen om Bitcoin (BTC) te kopen

MicroStrategy wil $550 miljoen ophalen bij beleggers om er zelf Bitcoin van te kopen. In ruil daarvoor geven ze converteerbare obligaties uit. Inleggers krijgen in ruil voor hun investering rente uitgekeerd.

Dat meldt het beursgenoteerde business intelligence bedrijf uit de regio Washington DC in een persbericht.

Het is opvallend besluit van het bedrijf van Michael Saylor, want ze hebben al de nodige Bitcoin op hun balans: 40,824 BTC om precies te zijn.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste bitcoin nieuws? Volg ons dan op Twitter.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Check dan de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...